ACUM! Bărbat dispărut în pădure - A FOST GĂSIT!

UPDATE: Bărbatul a fost găsit teafăr și nevătămat. Se pare că acesta se abătuse de la drum și s-a pierdut în pădure. A fost găsit în zona Schiau de un localnic, care participa voluntar la cautări.

UPDATE 26 IUNIE: În această dimineață au fost reluate căutările în cazul dispariției bărbatului din Vărzaru. Căutările au fost oprite peste noapte, iar de la ora 06:00, echipe mixte formate din jandarmi, pompieri și polițiști sunt din nou pe urmele bărbatului dispărut.

UPDATE ora 21:40: Bărbatul nu a fost găsit nici pana la această oră. Este căutat în continuare de către polițiști și jandarmi.  

Un bărbat, în vârstă de 69 de ani, din localitatea Vărzaru, este căutat în aceste momente de echipe mixte formate din jandarmi și polițiști. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a mers în această dimineață împreună cu soția sa la cules de ciuperci într-o pădure din Vărzaru. La un moment dat, fiecare a luat-o pe drumul lui, iar când femeia a ajuns acasă, a observat că soțul ei nu sosise.

Familia l-a căutat disperată, dar pentru că nu a dat de el, a anunțat dispariția prin 112. Aceștia sunt foarte îngrijorați, mai ales că bărbatul are probleme cardiace.

Oamenii legii îl caută în aceste momente prin păduri și zone apropiate de locuința lui.