Doctorul Adrian Tase le-a vorbit argeșenilor despre presiunea sanguină crescută!

Cunoscutul doctor cardiolog, Adrian Tase, a susținut săptămâna trecută o conferință inedită pe tema „Presiunea sanguină crescută - consecință a civilizației". 
Evenimentul de mare interes s-a desfășurat miercuri, în incinta Bibliotecii Județene „Dinicu Golescu”. 
Cardiologul Adrian Tase s-a adresat tuturor argeșenilor, oferindu-le informații utile pe această temă de larg interes.
Doctorul a punctat principalele probleme cu care un număr cât de mai mare de oameni se confruntă în aceste zile, și anume hipertensiunea.
Hipertensiunea, conform cardiologului Adrian Tase, este boala civilizației, dat fiind faptul că acesta este răspunsul organismului la presiunea creată de stres şi presiunile permanente la care suntem supuşi.
Adrian Tase le-a vorbit celor prezenți despre prevenție și despre alimentația, ca factor important în reducerea acestor afecțiuni.
Alături de reputatul cardiolog argeşean a fost și fiul său, Andrei Tase, student la Academia de Muzică Cluj-Napoca, ce a oferit persoanelor prezente la eveniment o interpretare de excepţie la chitară clasică. 

Şirul de conferinţe susţinute de medicul Adrian Tase va continua în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană „Dinicu Golescu”, informaţiile pe teme de sănătate fiind foarte utile publicului argeşean.