HOROSCOP DE WEEKEND! Asocieri fructuoase, cu oameni puternici pentru...

Horoscop, sâmbătă, 22 iulie- Taur
Poate că te-au supărat mult cei din anturajul apropiat, dar dacă stai să te gândești mai bine, vei vedea că te-a supărat mai ales faptul că au acționat de capul lor, așa cum faci și tu.

Horoscop, sâmbătă, 22 iulie- Gemeni
Năvălesc în mintea ta toate momentele în care te-ai simțit dat la o parte, lipsit de aprecierea pe care o meritai. Ar fi bine să dai uitării toate aceste detalii care nu te ajută cu nimic.

Horoscop, sâmbătă, 22 iulie-  Rac
Este finalul unei perioade agitate, în care ai simțit nu numai că îți fuge pământul de sub picioare, de câteva ori, ci și că șansele să te redresezi sunt minime.

Horoscop, sâmbătă, 22 iulie- Leu
Sunt șanse mari să dispară de la sine anumite probleme de sănătate sau unele dintre complicațiile legate de muncă, de care nu te-ai putut ocupa prea mult.

Horoscop, sâmbătă, 22 iulie- Fecioară
Astăzi se încheie o perioadă, nu foarte lungă, de tulburări provocate de prieteni, rude sau alți apropiați care au intervenit în viața ta fără să știe ce efecte vor genera.

Horoscop, sâmbătă, 22 iulie- Balanță
Lași în urmă grijile, neliniștile și tristețile asociate cu viitorul tău profesional și cel din grupul din care faci parte. Urmează asocieri pozitive, fructuoase, cu oameni puternici.

Horoscop, sâmbătă, 22 iulie- Scorpion
Ar fi bine să te lași în voia dorinței de a lua o pauză de la preocupările curente, mai ales cele care adună norii negri pe cerul tău zi de zi.

Horoscop, sâmbătă, 22 iulie- Săgetător
Gata cu momentele de slăbiciune, în care nu ți-ai putut respecta întocmai valorile și cu frământările inutile, provocate de agitația din jur.

Horoscop, sâmbătă, 22 iulie-  Capricorn
Relația de cuplu, cu tot ce înseamnă ea, trece în plan secund, lăsând loc unor noi preocupări principale, cele legate de organizarea vieții tale și a celor care depind de tine.

Horoscop, sâmbătă, 22 iulie- Vărsător
Treci într-o nouă etapă, una în care va trebui să ții cont de părerea partenerului sau a altor persoane cu care ai interese comune. Tendința e valabilă, fie că vrei, fie că nu.

Horoscop, sâmbătă, 22 iulie- Pești
Se duc negurile sentimentale, se risipesc norii negri care umbreau relațiile cu cei dragi și îți făceau viața mai grea decât ar putea să fie.

Sursa:realitatea.net