Marian Cazacu - omul care a dat suflet Grupului TBM!

Marian Cazacu, un om de afaceri de succes din județul nostru, este cel care a dat ființă Grupului TBM, firmă specializată în producerea de schelete metalice pentru hale, soluții curate și eficiente de iluminat și case pe structură metalică.

TBM a luat naștere în anul 2004, din dorința omului de afaceri de a se dezvolta atât pe piața din județul Argeș, cât și peste granițele zonei.

În prezent, numără peste 360 de proiecte de succes, atât în domeniul constructiei de Hale metalice și a Caselor pe structura metalică, dar și în domeniul soluțiilor de iluminat economic LED. 25 de oameni, angajați calificați și pregătiți pentru a transforma visele clienților în realitate, muncesc cu mare drag alături de cel care niciodată nu s-a lăsat bătut de probleme și a continuat cu mare speranță și încredere, Marian Cazacu.

Marian Cazacu este manager al Grupului TBM. A studiat facultatea de Economie și de Administrarea a Afacerilor. Se de clară un om curajos, care întâmpină viața cu voioșie: ”Idealurile care mi-au luminat calea, și din când în când mi-au dat curaj reinnoit de a întâmpina viața cu voioșie, au fost bunătatea, frumusețea și adevărul!”, este mesajul omului de afaceri postat pe site-ul de socializare.