PATRONUL de la BISTRO 27 PITEȘTI ESTE AUDIAT DE POLIȚIȘTI! A RECUNOSCUT CĂ A PROVOCAT ACCIDENTUL DE ASEARĂ!

UPDATE: Audierile s-au terminat, iar polițiștii au decis ca patronul de la Bistro 27 să nu fie reținut!

UPDATE: Chiar în aceste momente, Cătălin Brînduși este la audieri și a recunoscut că el este vinovat pentru accidentul de aseară. Este posibil să fie reținut pentru 24 de ore! După ce a fugit de la locul accidentului acesta a intrat într-o țeavă de gaze din Albota.

UPDATE: Pe baza descrierii femeilor, a partii din numar retinuta de una dintre ele, dar si a unor ornamente de Mercedes gasite la locul accidentului, politistii l-au identificat pe proprietarul masinii. E vorba despre Cătălin Brînduși zis ,,Elefantul,, patron al unui restaurant din centrul Pitestiului, Bistro 27, dar și al pub-ului Atelier, acesta nu a fost de gasit nici acasa, nici la local si nici in alte trei locuri pe care le frecventeaza in mod regulat, de unde s-a tras concluzia ca a fugit.

UPDATE: Polițiștii fac cercetări în aceste momente pentru a-l identifica pe șoferul Mercedesului care ar fi provocat accidentul, mașina fiind găsită abandonată în Albota, unde a intrat într-o țeavă de gaze. Accidentul este încadrat la Poliție ca fiind A.N.(Autor Necunoscut). Oricine poate oferi detalii despre şoferul care a fugit de la locul accidentului si a abandonat mai târziu maşina, poate contacta Poliţia.

CITIȚI ȘI ... REVOLTĂTOR! Doi procurori şi câţiva poliţişti - bănuiţi de blaturi cu proxeneţii din Câmpulung

UPDATE: Seara trecută, în cartierul Trivale din Piteşti, a avut loc un accident destul de grav! Un autoturism marca Ford Fiesta, care se îndrepta dinspre centru către cartierul Trivale,  a intrat frontal pe strada Smeurei într-un stâlp. In prima faza s-a presupus ca soferita de 48 de ani, director in cadrul companiei Fan Courier, ar fi pierdut controlul volanului din cauza carosabilului ud. Atât ea, cât și pasagerul din dreapta, o femeie de 52 de ani, au fost rănite, prima ajungând la spital. La fața locului s-au deplasat și echipajele de descarcerare, dar nu a mai fost nevoie de intervenția acestora. În urma ruperii stâlpului, o bună parte din cartierul Trivale nu este legat la Internet și la cablul TV.

După primele verificări a rezultat însă că accidentul a avut o cu totul altă cauză. Participanţii la trafic au povestit că maşina a intrat în stâlp după ce a fost lovită din spate de către un alt autoturism, care mai apoi a plecat de la locul accidentului. Conform descrierii unui şofer, pe un site de socializare, autoturismul care a a produs accidentul ar fi fost un Mercedes, înmatriculat în Bulgaria. La o distanţă scurtă de timp, Mercedesul a fost găsit intr-un cap de pod pe raza comunei Albota(vezi galerie foto).

NEWS!
Cu putin timp în urmă, în cartierul Trivale din Pitești, o șoferiță a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp.
Condițiile meteo nefavorabile și strada umedă au fost cauzele principale ale provocării accidentului.
Șoferița și pasagera din dreapta sunt rănite. Două ambulanțe au ajuns la fața locului pentru a transporta victimele la spital.
Traficul este blocat în zona giratoriului din Trivale, în zona bisericii!

Sursa foto Info Trafic Pitești