PITEȘTI: Scandal și amenințări cu pistolul!

Un scandal izbucnit, ieri, pe strada Teilor din Pitești, între un bărbat și o femeie, a degenerat, fiind nevoie de intervenția polițiștilor. Se pare că cei doi s-au certat atât de tare, încât nepotul femeii respective, în vârstă de 22 de ani, s-a implicat și el în conflict, dorind să își apere bunica. Bărbatul, însă, nu a rămas nici el fără apărători, pentru el intervenind un tânăr, în vârstă de 27 de ani, care ar fi amenințat celelalte două persoane cu un pistol.

Ajunși la fața locului, polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș l-au identificat pe tânărul pistolar și au stabilit că acesta era deținător legal de armă, pe numele său fiind înregistrate două arme neletale.

Polițiștii au efectuat un control la domiciliul tănârului ocazie cu care au constatat că acesta nu respecta prevederile legale privind depozitarea armelor. Totodată aceștia au stabilit că tânărul nu deține muniție pentru cele două arme.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. Totodată, polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Argeş vor dispune anularea dreptului de deținere de armă a bărbatului.