VIDEO! Polițistul pistolar continuă să plătească pentru faptele lui

UPDATE 17 noiembrie: Politistul DIPI va rămâne în arest. Magistraţii Curţii de Apel Piteşti au respins cererea prin care poliţistul Alin Marian Marin cerea să fie eliberat. Decizia magistraţilor este definitivă, astfel că ofiţerul DIPI rămâne în arest.

UPDATE ORA 17:00: Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești a preluat astăzi dosarul penal în care polițistul Marin Marian Alin este acuzat de săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor calificat. Acesta este arestat pentru 30 de zile.

(Victoria Rusu - proprietara apartamentului, medic de familie în orașul Costești)

În cauză a fost pusă în mișcare acțiunea penală, inculpatul fiind reținut.

Până la momentul preluării dosarul a fost instrumentat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, în colaborare cu lucrători de poliție din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

UPDATE ORA 08:30: Polițistul DIPI, în vârstă de 36 de ani, care și-a împușcat colegul în cap și și-a incendiat apartamentul, a fost reținut pentru 24 de ore.

UPDATE ORA 06:30: Polițistul agresor, Marin Alin Marian, a fost transferat la spital după ce s-a rănit la mână. Procurorii se ocupă de acest incident în care doi oameni  au fost răniți.

După minute de panică, polițistul a fost imobilizat de un jandarm și reținut de colegii săi de breaslă.

Noaptea trecută, un politist de la DIPI din Pitești s-a certat cu soția, Marin Florina, și a incendiat apartamentul în care locuiește. Femeia speriata a iesit în fata blocului si a chemat ajutoare. In casa se afla si copilul cuplului. Se pare că femeia și agresorul locuiau într-un apartament închiriat.
Din primele informații, se pare că politistul era sub influența alcoolului.

Oamenii s-au alarmat în momentul în care au văzut că iese fum din apartament, au sunat după ajutoare, dar și pe proprietara locuinței. La apartament a ajuns si proprietara, care în urma altercației a fost rănită.

La venirea pompieriilor, bărbatul a scos un pistol și a tras în oamenii care vroiau sa-l ajute. 6 - 7 gloanțe au fost trase!

Este vorba de arma proprie,nu cea din dotare.

Unul dintre ele a ricoșat în capul unui coleg de-al său, politist la Sectia 1 Pitesti. Polițistul rănit a fost transportat la spital, cu rana la cap adâncă de trei centimetri! Medicii spun că bărbatul rănit este stabil.

In urma focurilor trase si proprietara locuinței a fost ranita la un picior.