BREAKING NEWS! Primarul din Berevoeşti - investigat pentru că ar fi folosit sclavi!

ACUM! VIDEO ȘOC! OPERAȚIUNEA FILMATĂ CU DRONA!!!

BREAKING NEWS! Dosarul FERMA SCLAVILOR s-a extins! Investigatorii îl vizează pe primarul comunei Berevoieşti - Florin Proca. Conform primelor date, acesta ar fi ştiut tot timpul ce se întâmplă în comuna sa şi ar fi închis ochii având un soi de blat cu torţionarii. Mai mult, surse judiciare afirmă că sclavii torturaţi ar fi fost folosiţi inclusiv pentru construcţia unei vile şi a unei păstrăvării aparţinându-i primarului!

"Pe mine nu m-a anunțat nimeni de această anchetă. Am aflat astăzi de dimineață despre descinderi, la primărie. De la dumneavoastră, din presă, aflu aceste lucruri. Nu există așa ceva. Nu știu ce declară ei, va dați seama! De ce declară așa! Dar la mine la păstrăvărie... nu e păstrăvăria mea... Nu a lucrat absolut nimeni, va dați seama! Nici nu am avut idee că există așa ceva acolo, în sat... Ba, mai mult, există o sesizare oficială înregistrată la Poliţie în 2015, din partea Primăriei Berevoiești, prin care eu aduc la cunoștință faptul că ar exista niște persoane minore suspecte în zona respectivă! Practic, am cerut sprijinul autorităților. Nu pot da mai multe detalii pentru că nu vreau să intervin în ancheta oamenilor legii, dar mai departe.... Că eu aş fi implicat... Evident că niciodată nu cunoșteam așa ceva! Nu pot să ştiu ce declară ei, de ce declară așa ceva! Nu am nicio implicare în acest dosar, nu am fost vizat, nu am fost citat, nu am fost chemat la audieri şi, vă repet, nu am nicio implicare” - a fost prima declarație dată de primarul Florin Proca pentru reporterii Sursata.ro. 

 

CITESTE SI.... DOI SCLAVI AU MURIT!


CEL MAI MARE CAZ DE SCLAVIE DIN ROMANIA! Operaţiune cu investigatori sub acoperire, coordonată la nivel naţional. Descinderile au fost filmate cu drona! Teroarea a durat din anul 2008 până în prezent!

UPDATE! Acum la sediul DIICOT Piteşti sosesc victimele, copii şi tinerii maltrataţi, dar şi clanurile de ţingani care i-au torturat.  Zona parchetelor argeşene este ticsită cu maşini de poliţie, traficul este ingatuit.

Torţionarii din Berevoeşti fac parte din mai multe familii de ţigani care racolau cerşetori şi persoane cu dizabilitaţi pe care îi atrăgeau cu minciuni cum că le oferau locuri de muncă, în general pentru transport de lemne.


În momentul în care ajungeau la romi acasă, le luau actele de identitate şi îi sechestrau. Câţiva bărbaţi erau folosiţi drept şoferi. Aceştia erau tot timpul însoţiţi de câte un ţigan şi aveau parte de un tratament preferenţial. Erau ţinuţi în casele romilor, li se ofereau mai multă mâncare şi erau mai rar batuţi.

Cei folosiţi la muncile grele erau ţinuţi cuşti din fier, răstigniţi în lanţuri, în grajduri şi magazii alături de animale.

Erau batuţi crunt, mâncare primeau foarte rau, aruncată pe jos, erau abuzaţi sexual, li se aplicau tratamente greu de neimaginat.

,,De cele mai multe ori victimele nu primeau mancare iar cand primeau li se ofereau resturi de mancare, erau legate (cu lanturi sau chingi) sau incuiate pe timpul noptii pentru ca acestea sa nu poata fugi iar unor victime li se aplicau tratamente umilitoare (erau dezbracate complet si udate alternativ cu apa rece si calda; erau legate de maini si picioare si puse sa manance de pe jos, erau puse sa se bata intre ele pentru amuzamentul suspectilor, li se arunca mancarea pe jos, etc). Unele dintre victime au fost violate sau abuzate sexual”, mai arata DIICOT.


Printre victime se află şi doi fraţi din Lunca Corbului. Acestia isi cautau un loc de munca si au fost incantati de oferta tiganilor dar au ajuns sa traiasca un cosmar. Au fost batuti cu lanturi,loviti cu cicanul, calcati in picioare de tigani impreuna cu pirandele lor si puradeii,pana lesinau. Tigancile aruncau galeti cu apa pe ei, ii trezeau din lesin si ii luau iar la bataie.De asemenea, ii abuzau sexual. Fratele mai mare era supus aproape zilnic la raporturi sexuale orale. In momentul de fata fratii din Lunca Corbului sunt handicapati fizic si psihic irecuperabil.

Familiile de romi făceau schimb de sclavi, îi vindeau între ei cu suma de 400 - 500 LEI.

Victimele au povestit anchetatorilor faptul că - atunci când reuşeau să scape şi erau din nou prinse - erau legate cu lanţuri şi plimbate prin localitate. Nimeni nu a reacţionat de teamă!În acest moment, strada unde se afla sediul DIICOT Piteşti este blocată, accesul fiind interzis. Cei aproape 200 de jandarmi împreună cu persoanele preluate pentru audieri au ajuns în Piteşti. În premieră în Argeş, fiind vorba de foarte multe persoane care vor fi audiate, poliţiştii i-au dus la întâi la Cazarma Jandarmeriei, urmând a fi duşi, pe rând, la DIICOT. Până acum sunt emise 40 de mandate cu propuneri de reţinere.

Anchetatorii aduc la rândul lor probe adunate din locaţiile groazei, de la bani la drujbe folosite pentru teroare.

În acest caz acţionau 9 grupuri infractionale. Două dintre aceste sun clanurile Rancea și Fieraru. Oamenii legii au lucrat cu investigatori sub acoperire.

Cititi şi ....IMAGINI ȘOCANTE! FERMĂ DE SCLAVI ÎN ARGEȘ!