Video incredibil de la FERMA SCLAVILOR! Descinderile filmate cu drona!

ACUM! VIDEO ȘOC! OPERAȚIUNEA FILMATĂ CU DRONA!!!

 

CITESTE SI.... SOC! DOI SCLAVI AU MURIT!

Primarul din Berevoeşti - investigat pentru că ar fi folosit sclavi!

Dosarul FERMA SCLAVILOR s-a extins! Investigatorii îl vizează pe primarul comunei Berevoieşti - Florin Proca. Conform primelor date, acesta ar fi ştiut tot timpul ce se întâmplă în comuna sa şi ar fi închis ochii având un soi de blat cu torţionarii. Mai mult, surse judiciare afirmă că sclavii torturaţi ar fi fost folosiţi inclusiv pentru construcţia unei vile şi a unei păstrăvării aparţinându-i primarului!

CITITI AICI... DECLARAŢIA PRIMARULUI VIZAT

 

CEL MAI MARE CAZ DE SCLAVIE DIN ROMANIA! Operaţiune cu investigatori sub acoperire, coordonată la nivel naţional. Descinderile au fost filmate cu drona!

Teroarea a durat din anul 2008 până în prezent!

Torţionarii din Berevoeşti fac parte din mai multe familii de ţigani care racolau cerşetori şi persoane cu dizabilităţi pe care îi atrăgeau cu minciuni cum că le ofereau locuri de muncă, în general pentru transport de lemne.
În momentul în care ajungeau la romi acasă, le luau actele de identitate şi îi sechestrau. Câţiva bărbaţi erau folosiţi drept şoferi. Aceştia erau tot timpul însoţiţi de câte un ţigan şi aveau parte de un tratament preferenţial. Erau ţinuţi în casele romilor, li se oferea mai multă mâncare şi erau mai rar batuţi.

Cei folosiţi la muncile grele erau ţinuţi cuşti din fier, răstigniţi în lanţuri, în grajduri şi magazii alături de animale.

Erau bătuţi crunt, mâncare primeau foarte rau, aruncată pe jos, erau abuzaţi sexual, li se aplicau tratamente greu de neimaginat.

Victimele au povestit anchetatorilor faptul că, atunci când reuşeau să scape şi erau din nou prinse, erau legate cu lanţuri şi plimbate prin localitate. Nimeni nu a reacţionat de teamă!

"De cele mai multe ori victimele nu primeau mâncare, iar când primeau li se ofereau resturi de mâncare, erau legate (cu lanţuri sau chingi) sau încuiate pe timpul nopţii pentru ca acestea să nu poată fugi, iar unor victime li se aplicau tratamente umilitoare (erau dezbrăcate complet şi udate alternativ cu apă rece şi caldă; erau legate de mâini şi picioare şi puse să mănânce de pe jos, erau puse să se bată între ele pentru amuzamentul suspecţilor, li se arunca mâncarea pe jos etc.). Unele dintre victime au fost violate sau abuzate sexual”, mai arată DIICOT.

Printre victime se află şi doi fraţi din Lunca Corbului. Aceştia îşi căutau un loc de muncă şi au fost încântaţi de oferta ţiganilor, dar au ajuns să trăiască un coşmar. Au fost bătuţi cu lanţuri, loviţi cu ciocanul, călcaţi în picioare de ţigani împreună cu pirandele lor sşi puradeii, până leşinau. Ţigăncile aruncau găleţi cu apă pe ei, îi trezeau din leşin şi îi luau iar la bătaie. De asemenea, îi abuzau sexual. Fratele mai mare era supus aproape zilnic la raporturi sexuale orale. În momentul de faţă, fraţii din Lunca Corbului sunt handicapaţi fizic şi psihic irecuperabil.

Familiile de romi făceau schimb de sclavi, îi vindeau între ei cu sume cuprinse între 400 - 500 lei.

UPDATE! Acum la sediul DIICOT Piteşti sosesc victimele, copii şi tinerii maltrataţi. Zona parchetelor argeşene este ticsită cu maşini de poliţie, traficul este ingatuit.

 

CITIȚI ȘI ...Incredibil! Criminalii de la FERMA SCLAVILOR beneficiază de protecţie! Vezi VIDEO! 

În acest moment, strada unde se afla sediul DIICOT Piteşti este blocată, accesul fiind interzis. Cei aproape 200 de jandarmi împreună cu persoanele preluate pentru audieri au ajuns în Piteşti. În premieră în Argeş, fiind vorba de foarte multe persoane care vor fi audiate, poliţiştii i-au dus întâi la Cazarma Jandarmeriei, urmând a fi duşi, pe rând, la DIICOT. Până acum sunt emise 40 de mandate cu propuneri de reţinere.

Anchetatorii aduc la rândul lor probe adunate din locaţiile groazei, de la bani la drujbe folosite pentru teroare.

În acest caz acţionau 9 grupuri infracţionale. Două dintre aceste sunt clanurile Rancea și Feraru. Oamenii legii au lucrat cu investigatori sub acoperire.

CITITI ŞI.... IMAGINI ȘOCANTE! FERMĂ DE SCLAVI ÎN ARGEȘ!