VIDEO! Isteria Pokemon a cuprins România!

Isteria Pokemon a cuprins România! După America, isteria Pokemon GO a început să facă furori și în România!

Parcurile şi bulevardele din țară sunt deja populate de zeci de... pokemoni. Sunt personajele principale ale jocului Pokemon Go, abia ajuns la noi în ţară. Iar românii nu au stat mult pe gânduri. Cu telefonul în mână, GPS-ul şi camera video activate, tinerii au pornit în căutarea renumiţilor pokemoni.

Acesta a declanşat o adevărată nebunie în rândul tinerilor din întreaga lume, numărul descărcărilor din SUA, Australia şi Noua Zeelandă depăşind toate aşteptările.

Pokemon GO este deja mai downloadat decât Tinder, iar în America are aproape la fel de mulți utilizatori zilnici ca Twitter.

Americanii petrec circa 43 de minute pe zi jucându-se pe Pokemon GO, în condiţiile în care a doua cea mai utilizată aplicaţie este WhatsApp, cu 30 de minute. Instagram este folosit timp de 25 de minute, iar Snapchat, aproape 23 de minute.

Uite ce fac americanii cand apare un pokemon nou!

Poliția Română se implică în isteria Pokemon Go!

Poliția Română atrage le atenția jucătorilor de Pokemon Go să nu-i pună în pericol pe cei din jur: nu conduceți și folosiți aplicația în același timp!

Puteți găsi Pokemonii, respectând în același timp regulile de circulație și protejându-vă pe dumneavoastră și pe cei din jur!”, se arată într-un mesaj popularizat pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Avertismentul vine după ce isteria Pokemon Go a cuprins aproape întreaga planetă. În întreaga lume au fost cazuri de accidente provocate din cauza acestui joc. Deocamdată, în România nu au fost înregistrate accidente puse pe seama jocului.

Sursa: DIgi24.ro