2017 - un an plin de noi proiecte de anvergură în domeniul industrial pentru TBM!

Total Building Milenium a luat ființă acum 13 ani, iar de atunci grupul administrat de omul de afaceri Marian Cazacu a demostrat durabilitate, seriozitate și profesionalism. Anul 2017 a însemnat pentru TBM Grup un an plin de noi proiecte de anvergură în domeniul industrial și dezvoltarea pe toate planurile, la nivel național.
TBM Grup a înregistrat o creștere majoră în ceea ce privește cerea în domeniul construcțiilor industriale și dezvoltarea a contractelor în zona de antreprenoriat general.

CITEȘTE ȘI ... (video) Bărbat prins sub roțile tirului - Este resuscitat!

Principalul domeniul de activitate al societății argeșene îl reprezintă costrucțiile pe schelet metalic, la ora actuală firma condusă de marian Cazacu având în palmares sute de proiecte implementate cu succes, de la hale metalice de mii de metri pătrați și până la casele pe structură metalică. Aceste proiecte i-au adus antreprenorului 10 premii în industriade profil locală, dar și națională.

 

Hale Metalice TBM este soluția ideală!
Grupul TBM concepe, dezvoltă și produce clădiri inovative, hale metalice prefabricate și modulare.
Fiecare parte a clădirii este atent concepută și produsă pentru a satiface dorința clientului. Hala este ansamblată la locul contrucției ca un puzzle imens, oferind la final o clădire ingenios concepută.
Grupul TBM administrează cladiri industriale de la faza de desing până la faza de asamblare. Fiecare pas este controlat meticulos, deținând toate utilajele aferente lucrărilor.

CITEȘTE ȘI ... Loc nou de joacă pentru copii în parcul Trivale


Din ce sunt alcătuite aceste hale metalice?
• Cadru metalic (structura realizata din profile Euro, cadre de fronton, cadre curente, contravantuiri, organe de asamblare);
• Pardoseli elicopterizate cu quartz;
• Sistem de acoperis si pereti de inchidere (panouri sandwich de diferite grosimi, vopsite electrostatic);
• Elemente de tinichigerie (bordura de coama, de fronton, de colt, sorturi de streasina);
• Sisteme de scurgere a apelor pluviale (jgheaburi, burlane, accesorii).
Portofoliul organizației este bogat în cereri, nu numai din județul nostru, cât și din afara granițelor Argeșului.
Cea mai nou proiect al grupului TBM în executarea de hale metalice a fost magazinul Carrefour Market - Militari Residence, proiect finalizat în doar trei luni.


TBM Grup - partener serios!
Grupului îi este recunoscută munca, calitatea și eficiența prin Sistemului de Management al calităţii în conformitate cu SR EN ISO 9001:2008, renumele societății fiind menționat pe piaţa construcţiilor de hale metalice.