Iisus mai ieftin decât Arsenie Boca!

Iisus mai ieftin decât Arsenie Boca!  Vezi cât costă o icoană cu Fiul Lui Dumnezeu și cât costă una cu părintele Arsenie Boca! 

În fața mânăstirii Curtea de Argeș, turișții credincioși sunt „ademeniți” de comercianții ambulanți care vând icoane de diferite mărimi sau cu diverse fețe bisericești. Ai de unde alege... Însă, ceea ce este ciudat este faptul că prețul icoanele variază în funcție de sfântul pe care îl simbolizează. Nu o să vă vină să credeți că o icoană cu Iisus este mai ieftină decât o icoană cu părintele Arsenie Boca. De când cei care sunt adepți ai lui Arsenie Boca pun mai mult preț pe o icoană cu acesta decât pe una cu Fiul Lui Dumnezeu? Poate de când fețele bisericești din România și-au dat seama că o strategie de marketing a bisericilor și mânăstirilor, bine pusă la punct poate genera profituri generoase. În ultimii anii mii, sute de mii de credincioși au vizitat cel puțin o dată mormântul părintelui Arsenie Boca, de la mânăstirea Prislop.

Ca să vă „luminăm”, la comercianții de care vă spuneam mai sus, o icoană cu Iisus costă 5 lei, iar una cu Arsenie Boca costă 10 lei. Concluziile, vă lăsăm să le trageți singuri ....