5 motive pentru care să îți cumperi un apartament într-un bloc nou! COMPLEX CATALI- alegerea ideală!

Ansamblul rezidențial COMPLEX CATALI scoate la vânzare 120 de locuințe în nordul Piteștiului!

Un apartament nou reprezintă o investiție importantă pentru tine și familia ta. Când trebuie să iei o astfel de decizie de a îți schimba locuința, ce poate deveni moștenire de familie, trebuie să iei în calcul anumite aspecte, legate de evoluția zonei și de posibilitățile de dezvoltare ale acesteia, ținând cont în același timp de nevoile și cerințele tale.

De câțiva ani, din ce în ce mai mulți români aleg să își cumpere o locuință într-un bloc nou, datorită supraaglomerării orașelor mari, iar nevoia de spațiu este din ce în ce mai accentuată atunci când românii își cumpără un apartament . De ce să te muți într-un bloc nou? Află cinci motive pentru care să alegi să faci o investiție sigură pentu viitorul familiei tale:

1. Spațiul modern

Un apartament aflat într-un bloc nou va fi compartimentat pentru nevoile prezentului. Nu trebuie să dai găuri în pereți pentru montarea aerului condiționat și a centralei termice și nu va trebui să îți faci griji în privința instalațiilor electrice și sanitare învechite. Totul este nou și pus la punct ca să te muți imediat, fără griji.

2. Eficiența energetică

Un apartament într-un bloc nou reprezintă și o cheltuială mai mică în privința încălzirii, și asta datorită eficienței energetice mai ridicate spre deosebire de cea a unui bloc vechi. 

3. Mai mult loc pentru familia ta

Un bloc vechi va veni mereu la pachet cu un cartier aglomerat, străzi înguste, număr limitat de locuri de parcare și, în general, o atmosferă sufocantă. Un apartament intr-un bloc nou poate veni într-un complex rezidențial cu spații verzi și locuri de parcare destule pentru fiecare locuitor în parte.

4. Flexibilitate

Un apartament într-un bloc vechi va necesita și intervenții. Pereți demolați, uși schimbate, gresie, faianță, parchet, geamuri, încălzire și mobilare completă. Un apartament nou te poate scăpa de toate aceste aspecte. Poți alege de la început ce tip de finisaje dorești, încă dinainte de a te muta. Scapă de șantier și uită de renovare pentru cel puțin 10 ani de acum încolo.

5. Prețul

Pentru că multe dintre apartamentele noi nu apar în zonele ultracentrale, în medie, prețul lor este mai scăzut.

Proiectul imobiliar COMPLEX CATALI este alcătuit din 3 corpuri de imobile, cu 5 și 6 etaje, însumând un număr de aproximativ 120 de locuințe. Proiectul conține garsoniere, apartamente cu 2, 3 și chiar 4 camere, cu suprafețe cuprinse între 60 și 120 mp.
Viitoarea locuință se vinde la cheie, finisajele interioare putând fi alese dintr-o gamă variată de modele și materiale de calitate. Toate apartamentele vor fi utilate cu centrală termică în condensație.
De asemenea, fiecare apartament va beneficia de un loc de parcare în curtea imobilului, prevăzut un plus de 10% locuri de parcare pentru vizitatori.
Nu în ultimul rând, oferta financiară vine in întâmpinarea dumneavoastră cu prețuri foarte bune. Contravaloarea apartamentelor poate fi achitată atât cash, cât și prin intermediul creditelor bancare. Relația solidă a dezvoltatorului cu toate instituțiile bancare vine în sprijinul clienților în etapa de obținere a finanțării, indiferent dacă este vorba de un credit ipotecar clasic sau de obținerea resurselor necesare prin programul PRIMA CASĂ.

TELEFON: 0724527878