8 IUNIE - DACIA MIOVENI vă invită la un eveniment de ecologizare in zona Făget!

Departamentul de Mediu și Prestații Industriale al Grupului Renault dă intâlnire joi, 8 iunie, unui grup de elevi de la şcoli din judeţul Argeş, pentru o amplă acţiune de ecologizare.

Un colectiv format din manageri ai platformei Dacia de la Mioveni ii vor invăța pe copii cum să colecteze selectiv deșeuri și se vor implica, alături de aceştia, la curăţarea unei zone din Făget.

Grupul Renault, joacă un rol important în dezvoltarea societăţii, la nivel mondial, prin preocupările şi politicile care vizează protecţia mediului înconjurător, generând astfel un impact pozitiv în întreaga lume.

Cu această ocazie, Grupul Renault vă invită să vă alăturați acestui proiect comunitar, realizat in parteneriat cu Primăria Mioveni, Administrația Locală de Mediu și Inspectoratul Școlar Județean. La eveniment vor fi prezenți Christophe Dridi, director al Uzinei Vehicule Dacia şi Adina Ionescu, director Comunicare şi Responsabilitate Socială Grup Renault România, dar şi reprezentanţi ai autoritaţilor locale.

PROGRAM

9 :00 Sosire Făget, Argeș

9 :15 – 10 :00 Formare ecologică susţinută de 50 de manageri ai Grupului Renault România : Cum să devenim mai responsabili cu mediul care ne înconjoară/Cum să ecologizăm şi să selectăm deşeurile în mod corect şi responsabil

10 :00 – 11 :00 Colectare deşeuri

11 :15 – 11 :45 Bilanţ acţiune şi festivitate decernare diplome

 

Transportul între Piteşti - Făget - Piteşti este asigurat astfel:

8:00 Întâlnire Hotel Muntenia (parcare)

8:30 - 9:00 Transfer Piteşti - Făget

12:00 - 12:30 Transfer Făget - Piteşti (Hotel Muntenia)