8 motive să nu ratați Campionatul Mondial de Kaiac-Canoe de la Budeasa!

La sfârşitul lunii iulie, la Complexul Sportiv Naţional Bascov-Budeasa va avea loc cea mai importantă competiţie găzduită vreodată de judeţul nostru: Campionatul Mondial de Kaiac-Canoe pentru Juniori şi Tineret 2017. Peste 1300 de canoişti şi kaiacişti din 54 de ţări se vor confrunta pe apele lacului Budeasa, oferind publicului argeşean patru zile de spectacol sportiv la cel mai înalt nivel.

# 27 iulie - festivitate de deschidere în centrul Piteştiului

Startul campionatului se va da în data de 27 iulie, când va avea loc festivitatea de deschidere în Piaţa Vasile Milea din Piteşti. La eveniment vor fi prezenţi înalţi oaspeţi, de le şefi ai federaţiilor de kaiac-canoe din ţară şi din străinătate, la miniştri şi diplomaţi. Festivitatea va cuprinde defilarea loturilor prezente la competiţie, dar şi un impresionant spectacol de muzică şi dans, de sunet şi lumini! Gazde ospitaliere, liderii administraţiei judeţene şi locale împreună cu conducerea Complexului Sportiv Naţional Bascov-Budeasa pregătesc acest important eveniment în cele mai mici amănunte, preşedintele CJ Dan Manu organizând într-una din zilele concursului şi o masă câmpenească la Muzeul Goleşti, la care oaspeţii vor fi întâmpinaţi cu preparate gastronomice româneşti. De asemenea, în aceeaşi linie a promovării brandurilor autohtone, şefii delegaţiilor prezente la  Campionatele Mondiale vor avea la dispoziţie automobile produse la Uzina Dacia de la Mioveni.

Competiţia va fi transmisă live de TVR HD, iar semifinalele şi finalele vor fi televizate de TVR 2, însă şi YouTube va transmite în direct fiecare moment al competiţiei.

# Puteţi ajunge la locul competiţiei cu autobuzele Publitrans

Pe parcursul zilelor de competiţie, transportul va fi asigurat de autobuzele Publitrans, preţul biletelor rămânând cel mai probabil neschimbat pentru ca argeşenii să aibă acces neîngrădit la acest eveniment sportiv.

# Intrarea este gratuită

Potrivit organizatorilor, oamenii vor putea lua parte la competiţie fără să plătească bilet, trebuind numai să respecte programul prestabilit, accesul în tribune fiind permis doar între orele 9 şi 13, iar după-masa între 15.30 şi 19.00.

Din alt punct de vedere, doamnele și domnișoarele vor avea cel puțin 8 motive in plus să participe la eveniment. Imaginile cu 8 dintre concurenții străini de la campionat vorbesc de la sine :))