A fost depusă o plângere penală împotriva lui Cătălin Rădulescu

În urma ameninţărilor lansate de acesta în spaţiul public la adresa protestatarilor, asociaţia ProDemocraţia club din Braşov a anunţat miercuri că a depus o plângere penală pe numele deputatului PSD Cătălin Rădulescu.

CITEȘTE ȘI ... UPDATE. Peste 25.000 de oameni protestează în fața Guvernului

„În urma declaraţiilor online de sâmbătă 11 August 2018, făcute de deputatul PSD Cătălin Rădulescu pe contul lui de Facebook, ce este considerat spaţiu public, prin care instiga direct la violenţă, Asociaţia ProDemocraţia club Braşov a decis să depună o plângere penală împotriva dânsului la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute de art. 206 şi art. 368 Cod penal”, a transmis asociaţia printr-un comunicat de presă.

CITEȘTE ȘI ... MITING DIASPORA! Sute de persoane au ajuns în Piața Victoriei

În urma protestelor din data de 10 august, Cătălin Rădulescu a avertizat ă va strânge un milion de persoane şi că vor veni „să îi calce în picioare”, acuzând totodată o lovitură de stat.

„Doamne ce huligani ! O femeie jandarm bătută cu bestialitate , de “diaspora“ are ficatul rupt, coloana vertebrală fracturată, fracturi multiple. O ordinară de colegă deputat PNL, fost preşedinte PNL, se întreabă ce costuri au fost pentru gaze lacrimogene. Un preşedinte de ţară, responsabil atât pentru morţii de la Colectiv, cât şi pentru femeia jandarm călcată în picioare, condamnă acţiunea jandarmeriei. Nişte jeguri securiste USR care de luni de zile incită la ieşirea în stradă şi prostul de Orban “mandolină“ cere anchetarea jandarmilor. Voi, bolnavilor psihici ce reprezentaţi opoziţia, împreună cu Iohanis în frunte, şi cu oamenii din servicii sunteţi responsabili, de tot ce se întâmplă astăzi , de violenţe, de incitarea la violenţă, de ce este in Bucureşti , de jandarmii bătuţi , de spargeri, de distrugeri, de femeia jandarm mutilată pe viaţă. Veţi plăti toţi, pentru că de data asta sunteţi responsabili de tot. Sunteţi responsabili de încercarea de lovitură de stat. Aţi incitat, aţi cerut să fie luată ţara înapoi, aţi vrut să schimbaţi ordinea constituţională prin sânge, foc şi violente”, a scris Cătălin Rădulescu pe contul său de Facebook.

Sursa: Adevărul.ro