A fost găsit fără suflare în plină stradă - Flori și lumânări la locul tragediei!

Moartea subită a polițiștului Andrei Gottwald a întristat și șocat opinia publică. Acesta a fost găsit, în cursul zilei de ieri, prăbușit în stradă. În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul a fost declarat decedat. 
Andrei avea o familia frumoasă, era căsători și avea doi copii. Polițiștul de 32 de ani era angajat al Serviciului de Imigrări Argeș. În trecut, acesta a lucrat la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate.

CITEȘTE ȘI ... PITEȘTI: Un fost polițist a murit în plină stradă!

După pierderea subită a lui Andrei, vecinii și apropiații au amenajat la locul tragediei u mic spațiu unde au venit să aprindă lumânări, pentru a-și exprima regretele față de pierderea acestuia.

Cel mai probabil, sicriul cu corpul neînsuflețit al polițistului va fi depus mâine, după efectuarea necropsiei,  la capela bisericii Mavrodolu din Pitești, unde apropiații și rudele pot merge să-și ia rămas bun.
Tot mâine se vor stabili detaliile în ceea ce privește înmormântarea.

În mediul online, mesajele de condoleanțe curg neîncetat. Soția și apropiații lui Andrei sunt încurajați pentru a trece mai ușor de aceste grele momente.

”La revedere! prieten drag! Ai plecat prea devreme...dar, după inima ta mare...acum ești lângă Dumnezeu!”

”Încă nu îmi revin! Nu înțeleg cum o inimă atât de mare și de tânără a refuzat să mai bată. Rămas bun, prieten drag! Singurul loc de unde nu te mai poate lua nimeni este inima noastră și unde vei rămâne veșnic. Dumnezeu să te odihnească în pace!”

”Doamneee Simo sa te intareasca Dumnezeu pentru ingerasii vostrii si pe Andrei sa l odihneasca in pace! ”

”Cuvintele sunt de prisos... sunt încă socata... Dumnezeu sa îl odihneasca și pe tine sa te întărească Simo!!”

”Niciun cuvânt nu-ți va alina durerea,dar ți-a lăsat doi băieți frumoși pentru care trebuie sa fii puternică!Condoleante și Dumnezeu sa-l odihnească în pace”

” Condoleanțe Simona !! Nimic in acest moment nu te poate alina , dar fii puternică pentru Rareș și Patrick!!!”

”Condoleante! In acest moment greu al vietii tale nu pot decat sa-ti spun ca Dumnezeu te va ajuta sa treci peste toate. Copiii tai au nevoie de tine”