Programul „Lapte și corn” în Argeș! A început cu un mister! Cine livrează școlilor...

Județul Argeș a fost printre cele 30 de județe unde programul „Lapte și corn” a fost blocat. 

În luna noiembrie, Consiliul Județean Argeș anunța finalizarea procedurile legale de achiziție pentru distribuția gratuită a produselor lactate și de panificație pentru anul școlar 2017-2018.

Astăzi, programul a fost reintrodus în școlile din Argeș, elevii primind lapte și corn. Interesant este că, deși câștigătorul pentru produsele lactate este o firmă din Scornicești, copiii au primit astăzi lapte tot de la fabrica Lactag.

Acordul încheiat pentru panificație și lactate:

- Produsele de panificaţie – Asocierea SC AGROSEMCU SRL – SC LIDO GÎRBEA SRL – (corn, baton/biscuiți uscați și covrigi simpli) pentru elevii din învățământul primar și gimnazial de stat și privat, dar și pentru copiii preșcolari din grădinițele de stat și private cu program normal de 4 ore, pentru anii școlari din perioada 2017-2021.


- Produsele lactate – SC. MATRA SRL – (lapte/lapte UHT/lapte pasteurizat/iaurt simplu/ laptele bătut/sana sau chefir) pentru elevii din învățământul primar și gimnazial de stat și privat, dar și pentru copiii preșcolari din grădinițele de stat și private cu program normal de 4 ore, pentru anii școlari 2017-2021.