UPDATE: A murit așteptând să semneze contractul de muncă!

UPDATE:

Firma unde urma sa lucreze barbatul are ca obiect de activitate producerea si comertul elementelor de mobilier. Reprezentantii ITM se afla la fata locului.

CITEȘTE ȘI ... Prezentare de senzație Sass Store în cadrul Galei AOA!

Acestia vor discuta atat cu reprezentanti din conducerea firmei in sediul careia a murit barbatul, cu alti angajati, dar si cu sotia si fiica omului care se pare ca a decedat fix inainte sa semneze contractul de munca

UPDATE:

Bărbatul avea 50 de ani si era din localitatea Recea. Din primele informatii reiese ca acesta venise sa se angajeze la respectiva firma de mobilă. I s-a facut rau in timp ce astepta la vestiar să i se intocmească actele de angajare.
Probabil infarctul sa fie cauza decesului, dar rezultatul necropsiei va stabili acest lucru. Politistii au intocmit dosar pentru moarte suspectă.
De asemenea, inspectorii ITM au demarat o ancheta in cast caz.

 

 

O ambulanta a fost solicitata de urgenta la firma AAA Product, situata in Bascov pe Strada Serelor, acolo unde unui muncitor in varsta de aproximativ 51 de ani i s-a facut rau.

CITEȘTE ȘI ... Șoc termic! Trecem de la -16 grade, la 22 de grade

Persoana a fost găsită de catre echipajul medical in stop cardio respirator. I s-au efectuat  manevrele de resuscitare, dar fara rezultat, fiind declarat decesul. La fata locului vor ajunge si politistii, dar si reprezentanti ai ITM Arges. 

 

Revenim