” Hoț de profesie” - arestat pentru 30 de zile! A fost prins în fapt de vecinul păgubitului

UPDATE:

Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, care intrat prin efracție în curtea unui localnic pentru a fura lemne a fost arestat pentru 30 de zile. Acesta a fost zărit de vecinul păgubitului care a alertat autoritățile.

Un bărbat de 41 de ani din Corbeni a mers noaptea trecută la furat de lemne. A intrat prin efracție în curtea unui localnic, dar la plecare a fost văzut de un vecin al pagubitului. Omul, trezit din somn de lătratul câinelui, a vrut să îl oprească pe făptaș, dar a fost lovit cu un lemn in cap. Victima a ajuns la spital, iar agresorul la politie, fiind reținut pentru 24 de ore. Tâlharul are antecedente, el fiind cunoscut în zonă ca "hoț de profesie". 

CITEȘTE ȘI ... Circulație restricționată pe Calea Craiovei!

"Politistii Biroului Investigatii Criminale Curtea de Arges au retinut pentru 24 de ore un barbat de 41 de ani, din Corbeni, banuit de savarsirea infractiunii de talharie. Barbatul este banuit ca noaptea tracuta ar fi patruns prin efractie intr-o locuinta din comuna de domiciliu, de unde ar fi furat material lemnos, si, pentru a-si asigura scaparea a lovit vecinul partii vatamate", au transmis polițiștii argeșeni.