(foto-video)ACUM! NEBUNIE la Tribunalul Pitești - PROXENEȚII și FAMILIILE lor se află acolo!

 

În cursul zilei de ieri, mai multe descinderi au avut loc în Pitești, Câmpulung și Mioveni. Acestea au vizat destructurarea a patru grupuri infracţionale organizate, specializate în săvârşirea atât in Romania, cât și în Regatul Unit al Mării Britanii și al Irlandei de Nord, Belgia, Elveţia, Germania, Cehia şi Spania, a infracţiunilor de trafic de persoane în vederea exploatării sexuale, proxenetism şi spălare de bani. Se pare că este unul dintre cele mai mari dosare de acest fel, la nivel național.

În această după amiază, în fața Tribunalului din Pitești, mișună mai toată lumea interlopă din Pitești și Câmpulung. Cele 36 de persoane reținute pentru 24 de ore, așteaptă să sosească dosarul de la parchet pentru stabilirea prelungirii mandatului, iar ceilalți s-au ales cu urmărire penală, fără a fi reținuți.

De altfel toate bunurile sechestrate ieri, se află pe numele băieților, unor soții sau prietene ale inculpaților, care erau scoase la produs. De asemenea, atât inculpații cât și femeile pe care le scoteau la prostituat, obișnuiau să consume substanțe interzise.

În fața tribunalului, printre rudele și prietenii care așteaptă să vadă daca inculpații vor primii prelungire al mandatului de reținere, se află și un fotbalist de la FC Argeș, iar printre clineți se numără persoane din lumea mondenă precum avocați, sportivi și patroni de restaurante.

 

 

 

 

Reamintim faptul că, ieri, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Piteşti împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul structurilor de combaterea a criminalităţii organizate Piteşti, Craiova, Ploiesti, Bucureşti, Vâlcea şi Dâmboviţa au efectuat un număr de 71 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Argeş, Olt, Prahova, Dâmboviţa, Constanţa şi a municipiului Bucureşti. Perchezițiile au fost efectuate intr-o cauza cu o larga componenta transnaționala vizând destructurarea a patru grupuri infracţionale organizate, formate din 52 de suspecţi, specializate în săvârşirea atât in Romania, cat si in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, Belgia, Elveţia, Germania, Cehia şi Spania, a infracţiunilor de trafic de persoane in vederea exploatării sexuale, proxenetism şi spălare de bani.