(video) Accident grav în pădurea din Nucșoara - Un muncitor, la un pas de moarte!

UPDATE, ora 15:40

Pacientul este conștient, cooperant, prezintă traumatism cranio-facial și fractură de mandibulă. Va fi preluat de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă și transportat la spital.

UPDATE, ora 14:00

Din primele verificări s-a stabilit că bărbatul lucra la o exploatare forestieră, iar în timpul desfăşurării lucrărilor, un cablu metalic s-ar fi rupt, lovindu-l la cap.  Bărbatul este semiconstient, i se acordă îngrijiri medicale şi va fi coborât de către Salvamont. 

În acest caz va fi întocmit dosar penal pentru sâvărşirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea, respecitv nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă.


”Actiune in derulare in zona Nucsoara-Mioraru, pentru evacuarea de pe un parau cu acces foarte dificil, a unui muncitor forestier care a suferit un traumatism cranian sever, initial cu pierderea constientei. 
Colegii nostri au ajuns la el, urmeaza evacuarea, care va dura ceva timp din cauza terenului si predarea catre ambulanta ATI care a ajuns deja in zona.”, declară reprezentanții Salvamont Argeș.

Accident de munca, în urmă cu puțin timp, în Argeș. S-a întâmplat într-o pădure din localitatea Nucșoara, satul Slatina. Un bărbat în vârstă de 45 de ani și-ar fi spart capul la locul de munca. 

Se pare că bărbatul este în stare de inconștiență.

CITEȘTE ȘI ... Soț și soție - răniți grav în accident!

La fața locului a fost solicitat inițial un echipaj medical.  În sprijin, intervine un echipaj SMURD și un echipaj de terapie intensivă mobilă.

De asemenea, vor ajunge și inspectori din cadrul ITM Arges, care vor demara o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

 

Foto / Video: Salvamont Arges