UPDATE: A adormit la volan și s-a răsturnat cu mașina în șanț!

Update: În urma verificărilor polițiștilor s-a stabilit ca Bogdan R., 26 de ani, conducea, duminică dimineața, un autoturism Dacia Logan din direcția Strada Câmpulung către Pitesti.

La Clucereasa, tânărul a adormit la volan. Mașina a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanț, pe sensul opus de mers. 

Potrivit anchetatorilor, deși inițial s-a crezut că starea șoferului e una gravă, acesta a fost diagnosticat cu șoc emoțional.

 

O mașină Dacia Logan s-a răsturnat pe drumul Pitești Câmpulung, la Clucereasa. Soferul era singur in autoturism, mergea de la BEMO spre Câmpulung și fie din cauza neadaptării vitezei, fie a adormit la volan, a ieșit de pe stradă și s-a răsturnat. 

Un alt șofer a anunțat la 112 incidentul, iar la fața locului a fost trimisă o ambulanță, un echipaj de descarcerare și o autospecială de intervenție. În plus, echipajul medical de terapie intensivă mobilă a fost solicitat și el la fața locului. 

Bărbatul care se afla la volan a fost scos din mașină de alți șoferi. Era inconștient. Medicii l-au readus in stare de semiconștiență și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Argeș