UPDATE: Cu mașina în șanț! Șoferul consumase alcool

UPDATE. Șoferul care a ajuns cu mașina în șanț, se urcase băut la volan. Asta au stabilit polițiștii, după primele verificări. E vorba despre un tânăr de 30 de ani din Merișani, care nu a adaptat viteza într-o curbă ușoară și a intrat cu mașina în șanțul din dreapta străzii. Șoferul nu e grav rănit. Pentru ca avea 0,65 mg/ litru alcool pur în aerul expirat, polițiștii au întocmit pe numele lui dosar penal.
 

UPDATE. Salvatorii au ajuns la locul accidentului. Au găsit o singură victimă, conștientă, care acuza dureri cervicale. Aceasta a fost preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă și transportată la Spitalul Județean Argeș. Nu a fost nevoie de intervenția pompierilor, victima nefiind încarcerată.

UPDATE. Din primele informații, e implicată o singură mașină. Șoferul acesteia ar fi pierdut controlul asupra volanului. Mașina s-a răsturnat, conducătorul rămânând captiv în interior. La fața locului vor ajunge și polițiștii care vor stabili cauza producerii accidentului.

În urmă cu puțin timp, un accident rutier grav s-a petrecut în localitatea Merișani, zona Vâlcele. Potrivit celui care a alertat salvatorii, o mașină s-a răsturnat. Nu de știe deocamdată câte victime sunt, la fața locului fiind trimise un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș. De asemenea, a fost solicitată și intervenția pompierilor. Revenim!