ACCIDENT GRAV! Mihai Bobocică, antrenor de tenis de masă, a murit în drum spre Mioveni

Un accident grav a avut loc în cursul zilei de ieri în județul Olt. În urma tragediei, antrenorul lotului Juniori III de tenis de masă al României, Mihai Bobocică, în vârstă de 63 de ani, a murit. Potrivit stiripesurse.ro, în momentul accidentului, el se îndrepta spre Mioveni unde urma să participe în returul finalei Superligii Naționale de Tenis de Masă, ediția 2016-2017.

Mihai Bobocică se afla la volanul unui autoturism Seat, iar în urma accidentului a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, fiind resucitat la faţa locului. Ulterior, el a fost preluat de o ambulanţă şi transportat în comă la Spitalul Judeţean Slatina, unde a decedat.

În accidentul din Olt, în care au fost implicate un TIR şi două autoturisme, şi-au pierdut viaţa cinci persoane, iar una a fost rănită, fiind vorba despre şoferul autotrenului. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt au declarat că patru persoane aflate într-un autoturism Ford au murit, fiind vorba despre o femeie de 32 ani, un bărbat de 38 de ani, precum şi doi copii - un băieţel şi o fetiţă - a căror vârstă nu a fost încă stabilită. Şoferul autotrenului, în vârstă de 30 ani, din localitatea Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, a fost transportat la spitalul din Slatina.