Accident grav pe A1, soldat cu un mort și șase răniți

Un grav accident rutier, în care a fost implicat un microbuz plin cu pasageri, a avut loc pe Autostrada Bucureşti - Piteşti. O femeie a murit şi 6 oameni au fost răniţi după ce vehiculul în care călătoreau s-a ciocnit violent cu o dubă de marfă, în timpul unei depăşiri. Traficul pe autostradă, pe sensul spre Piteşti, a fost complet blocat.

CITEȘTE ȘI ... (video) UPDATE: Soț și soție- morți în urma unui incendiu

Soțul femeii care a murit se afla și el în microbuz. În vehicul se aflau 14 pasageri, toți erau colegi de muncă. Lucrau la o firmă de curierat din București și se întorceau acasă, la Slobozia.

Șoferul microbuzului are permis de 10 ani și efectua de circa o săptămână această cursă. El spune că a încercat să evite duba, care venea de pe o bandă alăturată. Șoferul autoutilitarei susține că mergea cu cel mult 60 de km pe oră. Încă nu este clar cui aparține vina pentru acest accident.

CITEȘTE ȘI ... A spart două mașini - Lăsat liber!

„Accidentul s-a produs pe sensul de mers către Piteşti, sens pe care circulatia este blocată în momentul de faţă. 6 victime au necesitat îngrijiri medicale, dintre care una a refuzat transportul la spital, suferind atac de panică”, a transmis imediat după producerea accidentului ISU Giurgiu.

La faţa locului a intervenit Detaşamentul Bolintin Deal cu 1 ASAS şi o ambulanţă SMURD, ISU Bucureşti-Ilfov cu resurse medicale (2 echipaje TIM şi 2 echipaje SMURD), precum şi o ambulanţă B2 de la ISU Argeş.

 

 

Starea victimelor, conform ISU Giurgiu:

♦ o persoana de sex feminin decedata- 43 ani;

♦ o victimă cu politraumatisme - necesită îngrijiri medicale şi se afla în ambulanţa de terapie intensivă, inconştientă 30  ani - sex feminin, preluata de SMURD BIF;

♦ o altă persoană cu traumatism toracic şi fractură membru superior - 34 ani, sex masculin; o persoană cu traumatisme severe, transportată la spitalul Municipal - 54 ani sex masculin;

♦ o persoană cu traumatism membrul superior- 22 ani, sex masculin;

♦ o persoană cu plagă la unul dintre membrele inferioare- 19 ani, sex masculin;

♦ o persoană cu atac de panică - 19 ani, sex masculin.

 

Sursa: Adevarul.ro, Digi24.ro