VIDEO! Accident în Argeș! Șofer inconștient - a riscat viața unei mame și a fiicei sale

UPDATE: Accidentul a fost suprins de camerele de luat vederi din zona respectivă. În imagini se vede cum șoferul, inconștient de gestul său, riscă viața celor două pasagere, o mamă și fiica sa de doar 5 ani. Șoferul este surprins trecând prin fața unui camion, într-o intersecție, accelerează și lovește în plin o altă mașină care circula regulamentar.

Sursa video: serviciul de stiri

Traficul a fost blocat din cauza accidentului. Poliția a deschis o anchetă, iar șoferul taxiului este acuzat de vatamare corporală din culpă

Sursa video: serviciul de stiri

Cu puțin timp in urmă, in comuna Geamăna, două autoturisme s-au accidentat destul de grav. A  fost implicat un taxi, care s-a și răsturnat cu roțile in sus in urma impactului și o mașina in care se afla o femeie, impreună cu fiica sa. Taxiul, care venea de pe o stradă latetală, nu a acordat prioritate și a lovit o mașina care de deplasa regulamentar.

Victimele, mama și fiica, au fost transportate  la spitale, Pediatrie și Județean. ISU a trimis un echipaj de terapie intensivă mobilă, unul de prim ajutor și o autospecială cu modul de descarcerare, insă nu a fost nevoie de descarcerare.

Taximetristul are 28 de ani și este din Pitești, iar șoferița , in vârsta de 26de ani, din Bradu. Copilul, o fetiță de 5 ani, are doar atac de panică.