Accident în lanț la Valea Ursului provocat de un șofer băut! Patru victime asistate medical!

Accident în lanț la Valea Ursului provocat de un șofer băut! Patru victime asistate medical!

Accident rutier pe DN7, drumul care leagă Piteștiul de Râmnicu Vâlcea, în localitatea Valea Ursului. Potrivit martorilor, patru autoturisme sunt implicate și mai multe persoane rănite.

La fața locului au fost chemate mai multe echipaje medicale, dar și descărcarea.  De asemenea, în zonă au ajuns și polițiștii care au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a întâmplat.

În cele patru autoturisme se aflau zece ocupanți. Patru dintre aceștia au fost  răniți și au primit îngrijiri medicale de la salvatorii ajunși la locul accidentului. Ulterior, doi au fost transportați către spitale: un băiat estonian, de 16 ani - la Pediatrie și o femeie, în vârstă de 82 ani - la UPU a Spitalului Județean Argeș.

Traficul in zonă este blocat pe un sens, astfel că se circulă alternativ.

Conform celor mai recente constatări, șoferul care a provocat lovirea în lanț a autoturismelor implicate a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Este vorba de o tânără de 23 de ani, originală din Mehedinți, care se întorcea de la un botez la volanul unui BMW (pe sensul Valcea-Pitești) și care avea 0,50 mg/l alcool în aerul expirat. Șoferita nu a văzut că mașinile din fața ei staționau oprite în coloană și le-a izbit sănătos din spate, provocand un adevarat carambol. A suferit, la rândul ei, câteva julituri în urma accidentului, dar nu a necesitat îngrijire spitalicească. A fost însă transportată la SJU pentru recoltarea probelor de sânge.

Două dintre mașinile lovite erau închiriate și transportau grupuri de tineti estonieni.

CITITI SI...Măcelul de la Călinești provocat de un șofer de 70 ani! Căra 8 persoane, plus burlane și scule!