Update: Motociclist lovit de mașină după ce a oprit la o trecere de pietoni

Update

Potrivit cercetărilor preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, se pare că un șofer de 25 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism din direcția Pitești spre Câmpulung, nu a păstrat distanța corespunzătoare față de motocicleta din fața sa, condusă de un tânăr de 23 de ani, din Mărăcineni, care oprise la o trecere de pietoni pentru a acorda prioritate unei persoane care traversa strada. 

Motociclistul a fost rănit, fiind transportat la spital pentru investigații medicale.

„In cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa, iar verificarile continua, pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care evenimentul rutier s-a petrecut”, transmit polițiștii.


 

Cu puțin timp în urmă, un accident rutier a avut loc pe DN73, în Mărăcineni. Din primele date, în evenimentul rutier sunt implicate un autoturism și o motocicletă. Se pare că motociclistul este rănit.

La locul solicitării intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și două echipaje SMURD. De asemenea, polițiștii Serviciului Rutier Argeș sunt în zonă pentru dirijarea traficului rutier și efectuarea cât mai rapidă a cercetării, în vederea eliberării părții carosabile.

 

 

Foto: Info Trafic Pitești