Acestea sunt izvoarele din Pitești care vor rămâne închise până la sfârșitul anului

După ce în urmă cu câteva săptămâni vorbeam despre joaca de-a baba-oarba pe care Sanepidul şi administrația locală o practică în ceea ce priveşte izvoarele din Pitești, care ba sunt deschise, ba închise peste noapte, iată că directorul ADP, Mircea Braniște, lămurește situația.

Conform acestuia, există izvoare în Pitești care vor rămâne închise până la finele anului, pentru că DSP le-a declarat ca fiind nepotabile. Acestora li se vor monta filtre speciale, la acest moment Administraţia Domeniului Public, instituție din subordinea Primăriei Pitești, fiind în procedură de achiziție pe SEAP pentru desemnarea firmei care va monta aparatele de tratare și purificare a apei la izvoarele publice din municipiu.

CITEȘTE ȘI ... Meteo! SCHIMBAREA vremii: Ce temperaturi și ce fenomene vom avea în următoarele zile?!

Montarea acestora și lucrările de reabilitare a izvoarelor pot dura până la finele anului, astfel că izvoarele din următoarele zone vor  fi închise până spre finalul anului: izvorul de la Școala „Mircea cel Bătrân” Trivale; izvorul din Găvana III, cele de pe străzile Trivale, Oituz, Paltinului, dar și izvorul amplasat lângă străzile care coboară la Grota Trivale, situate de asemenea în cartier.

 

Sursa: Saptamanalul Ancheta