Update: Accident provocat de un tânăr de 22 de ani! Beat și fără permis, a băgat o femeie în spital

UPDATE 2 MARTIE

Conform ultimelor informații, tânărul care s-a urcat beat la volanul mașinii și a produs un accident rutier, vineri noaptea, în comuna Recea, nu poseda permis de conducere. Mai mult, autoturismul avea aplicate alte numere de înmatriculare. 

Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, femeia în vârstă de 32 de ani a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Ceilalți, minorul de 13 ani și copilul de 1 an și 3 luni, au fost asistați medical de către echipajele ajunse la fața locului.

Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz.

UPDATE:

Potrivit anchetatorilor, vinovat de producerea accidentului se face șoferul unui autoturism. Tânărul, în vârstă de 22 de ani din Recea, s-a urcat beat la volan și a ajuns cu mașina în afara străzii. Cu el în autoturism se mai aflau un minor de 13 ani din Recea, o femeie de 32 de ani si un copil de 1 an si 3 luni. Cu toții au fost asistați de către echipajele medicale, dar nu este necesar transportul acestora la spital. Polițiștii continuă cercetările la fața locului.

Potrivit polițiștilor, conducătorul auto avea peste 0, 85 mg/ l alcool pur în aerul expirat

Un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ au fost solicitate în comuna Recea, acolo unde un șofer a ajuns cu autoturismul într-un șanț. În urma accidentului, patru persoane au nevoie de intervenția medicilor.

CITEȘTE ȘI ... Vilă în flăcări la Mărăcineni!

Evenimentul rutier a avut loc în satul Golească din comuna Recea.