(video) Bucureșteanul care s-a răsturnat cu ATV-ul  -  Operat de urgență!

UPDATE, 13 iunie:

Bărbatul care s-a rostogolit cu ATV-ul printre stânci, aseară, în zona muntoasă din localitatea Lerești, a fost preluat de către salvamontiști și cărat pe brațe șase kilometri până la ambulanță. De acolo, a fost transferat la Spitalul Municipal Câmpulung. Medicii i-au acordat primele îngrijiri și l-au transferat la Spitalul Județean Argeș.

Aici, în această dimineață, a fost operat, el fiind diagnosticat cu fractură de bazin, politraumatisme și ruptură de splină. În acest moment, se află pe secția de ATI a spitalului din Pitești. Este conștient și stabil.


Bărbatul are 37 de ani și este din București.

Din echipa de salvatori au făcut parte salvamontiști, jandarmi și un echipaj SMURD.


 

Update ora 22:30

Bărbatul a fost adus la ambulanță. Potrivit medicilor, acesta acuză dureri la coloană,  în zona lombară, dar și la picioare.

Este conștient,stabil, va fi transportat la spital.

Update ora 21:30

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, se deplasa pe ATV, împreună cu o femeie de 41 de ani, ambii din București, în timp ce a coborât zona abruptă și a pierdut controlul.

Omul este lovit la coloană. Se pare că nu își poate mișca picioarele. A fost coborât de salvatori, pe targă, până la echipajul medical.


 

Update ora 20:30

Drumul pe care il au de parcurs salvatorii pana in zona in care se afla persoana va dura aproximativ o ora, deoarece în zonă nu se poate ajunge cu ambulanța. La fața locului merg și polițiștii. Conform primelor date, starea victimei ar fi gravă.

 

A căzut cu ATV-ul, in zona montană Leresti( Stana Strâmtu). Victima, imobilizata, este însoțită de către alte 2 persoane, care au solicitat ajutor.

Spre locul incidentului se deplasează salvamontiști, jandarmi, dar și un echipaj SMURD Câmpulung.