TRAGIC - Fiul patronului Pătrășcan, din Câmpulung, a încetat din viață!

UPDATE 29 IUNIE, ORA 12.30 Fiul cel mic al omului de afaceri Daniel Pătrășcan, a încetat din viață cu puțin timp in urmă, la spitalul Floreasca, din Capitală. Tânărul, în vârstă de 21 de ani, se afla în comă de gradul 3, încă de seara trecută, în urma unui accident rutier grav, produs în Câmpulung. 
Victima teribilului accident era cunoscut ca fiind un împătimit al vitezei. De această dată însă, viteza, fix ceea ce tânărul iubea, i-a adus sfârșitul.

Tânărul este fiul cel mic al omului de afaceri Daniel Pătrășcan, patron al Euromaster AUTO LENIED din Câmpulung, societate care se ocupă cu servicii de întreținere auto, anvelope, depanări în trafic etc.

Redacția SursaTa.ro transmite condoleațe familiei!

 

UPDATE 29 IUNIE, ORA 08:00 În continuare, băiatul se află în stare gravă. Din cauza vitezei excesive a intrat cu mașina într-un stâlp aflat pe dreapta drumului. Fiul omului de afaceri Daniel Pătrășcan, a fost transportat la Spitalul Floreasca, la secția de Neurologie, în comă de gradul 3. Starea de sănătate nu a permis să fie testat cu etilotestul, astfel, nu se știe dacă tânărul consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

UPDATE ORA 1:00: Victima teribilului accident ar fi, confom surselor de la locul accidentului, fiul cel mic al omului de afaceri Daniel Pătrășcan, patron al Euromaster AUTO LENIED din Câmpulung, societate care se ocupă cu servicii de întreținere auto, anvelope, depanări în trafic etc.

Băiatul era cunoscut prin urbe ca fiind un împătimit al vitezei și se pare că, și de această data, tot viteza l-a dus spre nenorocire.

Starea tânărului este extrem de gravă, puținele informații disponibile indicând o stare de coma, cu prognostic foarte rezervat privind șansele de a supraviețui. Dupa descarcerare, prezenta traumatisme multiple. Se pare că victima a fost deja trimisă către SJU Argeș, cu posibilitatea de a ajunge la București in această noapte.

 

UPDATE: Accidentul grav din Câmpulung s-a soldat cu rănirea gravă a unui tânăr de 21 de ani.
Conform primelor informatii, baiatul ar fi fiul unui om de afaceri din industria auto din Campulung.
Acesta se îndrepta către Brașov,mergând cu viteză în zona respectivă. Nu a mai putut stăpâni mașina și a lovit, mai întâi, o mașină parcată, iar apoi a ricoșat într-un stâlp.
Tânărul a fost transportat în stare gravă la spital.

Cu puțin timp în urmă, un accident grav s-a petrecut la Câmpulung.


Un șofer a ajuns cu mașina într-un copac.
Șoferul, care era singur în vehicul, este încarcerat.