O femeie a murit la locul de muncă -  Angajatii fabricii...

UPDATE ora 12:30

După incidentul de noaptea trecută, toți angajații fabricii de la Bradu au fost trimiși acasă, urmând ca firma să-și reia activitatea începând de mâine.
 

UPDATE ora 00:40

Femeia avea 41 ani, era din Coșești, iar prima ipoteza luată în calcul de polițiștii care au ajuns și ei la locul tragediei este aceea ca decesul a survenit în urma unui accident. Este posibil ca femeia, susțin anchetatorii, care lucra la presa respectiva, sa se fi intins dupa o piesa, moment în care ar fi fost  prinsă în utilaj.
Rămâne ca in urma cercetărilor sa se stabilească exact cauza care a dus la aceasta tragedie.

UPDATE ora 00:30

Persoana a fost extrasă de pompieri și predată echipajului medical, care a declarat decesul.  Tragedia s-a petrecut la o firma specializata in producția de subansamble auto din metal.

Accident de muncă la o firma de pe Drumul 23- Bradu. Din primele informații, o femeie a fost prinsă într-o presă. Aceasta este incarcerata. Cel care a sunat la 112 după ajutor susține că este posibil ca femeia sa fie decedata. La fata locului se deplasează de  urgență pompierii cu o  autospeciala,  descarcerarea grea, dar și o ambulanță a SAJ Argeș.
La fața locului vor ajunge și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă.