(video exclusiv) Trabant în șanț, femeie încarcerată! Părinți și copil ...

Update ora 11:00

Se pare că șoferul a pierdut controlul volanului, a  căzut cu mașina într-un șanț și s-a izbit de un cap de pod din beton. Nu avea viteză, însă autoturismul, un Trabant, care conferă siguranță spre zero, a fost distrus. Deși inițial s-a anunțat că adolescentul a rămas încarcerat, ajunși la fața locului, salvatorii au constatat că femeia era cea care a rămas prinsă în mașină.

Un bărbat a fost primul care a văzut și a sărit în ajutorul victimelor.

Mai multe echipaje de la pompieri, ambulanță și poliție au ajuns la fața locului. Cele trei victime, între care un adolescent de 17 ani, au ajuns la spitalele din Pitești. Au multiple traumatisme dar, spun medicii, sunt în afara oricărui pericol. În același loc în care Trabantul a intrat în capul de pod a avut loc un accident similar în urmă cu o lună, iar mașina distrusă atunci este și acum acolo.

Update ora 09:00

Victima încarcerată a fost extrasa, conștientă. Este asistată de echipajul SMURD. Echipajele Ambulanței acorda, de asemenea,  îngrijiri medicale celorlalte două victime.

Este vorba despre o familie din Pitești. Cei trei, părinți și fiu, mergeau în vizită la niște rude, în Cuca, atunci când au ajuns cu mașina, un trabant, în șanț.

 

Un accident rutier a avut loc, în această dimineață, la Valea Ursului, acolo unde un autoturism a ajuns într-un șanț. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, trei persoane ar fi rănite, dintre care una este prinsă în mașină.

La fața locului se deplasează echipaje medicale, o autospecială de descarcerare și polițiștii.