UPDATE! 6 victime in accident, din care 2 copii! Femeie incarcerata!

UPDATE: Din ultimele informații primite, au rezultat următoarele lucruri: Marian.L, în vârstă de 25 ani din Constanța conducea un Volkswagen Golf , acesta nu a păstrat distanța, și a intrat în autototurismul Kia, condus de Gheorghe.B, de 71 de ani, din Pitești, care a intrat la rândul său într-un Opel Combo, condus de Cristian.S, de 57 de ani din Mușătești, care a intrat la randul său într-un Logan, condus de Camelia.T, în vârstă de 41 ani, din Curtea de Arges, care se îndrepta spre Curtea de Argeș.

Accidentul s-a soldat cu: 2 victime rănite grav, respectiv pasagera din Golf, Ioana.L, de 25 de ani, și Liliana.M, în vârstă de 41 ani, o persoană rănita ușor Felicia.B, de 66 de ani, și doi minori de 5 și 7 ani. 

UPDATE: În urma accidentului rutier, se pare că 5 persoane au fost transportate, respectiv, copiii la Spitalul de Pediatrie Pitești și 3 adulți la spitalul Județean Argeș, iar o persoană a refuzat transportul.

UPDATE ORA 01:20 Conform primelor informatii, avem de-a face cu 6 victime, din care 2 copii. Doi dintre adulți sunt raniti grav, o femeie fiind incarcerata.

Sursa foto: Info Trafic Pitesti

Citește și...Așa arde o mașină! VIDEO cu stingerea automobilului la Oarja!

Cu puțin timp în urmă, un accident rutier s-a petrecut în localitatea Dobrogostea, accident în care sunt implicate 4 autoturisme.

La fața locului au ajuns trei ambulante SMURD, descarcerarea, un echipaj de la SAJ si o autospecială cu apă și spumă și echipaje de la IPJ.

Revenim cu informații!