(video) A murit Alina, tânăra de 33 ani rănită în accidentul de la Bascov!

UPDATE 14 ianuarie:

Tânăra de 33 de ani transportată în comă la spital după un accident petrecut, pe 6 ianuarie, la Bascov, când un microbuz cu 8 pasageri a ieșit de pe autostradă și s-a izbit într-un stâlp de electricitate, a murit.

Alina Turcanu, mamă a patru copii, se ducea la muncă în Cehia, alături de alți șapte oameni, după perioada Sărbătorilor. La ieșirea de pe autostradă, la Bascov, șoferul a pierdut controlul volanului, a lovit parapetul de protecție și a ajuns pe un teren viran, izbindu-se de un stâlp de electricitate. Alina avea două fete și doi băieți. Cel mai mic dintre ei are 8 ani.

Alina stătea pe partea dreaptă a microbuzului, chiar în locul în care autovehiculul s-a izbit de stâlp, și a suferit răni grave, fiind transportată în comă la Spitalul județean din Pitești. O apropiată a Alinei Turcanu a declarat, pentru observator.tv, că șoferul era la al doilea transport București - Cehia într-un interval de doar câteva zile. Pe data de 4 ianuarie efectuase un transport București - Cehia, după care pe data de 6 ianuarie s-a întors în România și, în momentul accidentului, pleca din nou spre Cehia.

UPDATE ORA 11:00

În final, toate persoanele au ajuns la spital: 9 persoane implicate (8 bărbați și o femeie). Dintre acestea, 4 victime au fost transportate de către echipajele SMURD și ATPVM, iar 5 de echipajele SAJ.

Cei 9 ocupanți din microbuz se îndreptau dinspre București spre Cehia, unde urmau să ajungă la muncă, la o fabrică de piese auto.

UPDATE ORA 10:55

Potrivit anchetatorilor, din primele date reiese că șoferul microbuzului, la ieșirea de pe A1, într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul asupra direcției de mers. Vehiculul a izbit violent parapetul metalic,  ajungând pe câmp, unde s-a oprit într-un stâlp metalic de susţinere a firelor de înaltă tensiune.

Polițiștii continuă cercetările.

UPDATE ORA 10:40

În aceste momente, 7 persoane din cele 9 aflate în microbuz au nevoie de îngrijiri medicale. 5 persoane sunt transportate la spital de către echipaje SAJ, o alta este transportată de o autosanitara SMURD. Cea de-a șaptea victimă, dar și ceilalți doi ocupanți din microbuz sunt asistați medical, la fața locului, în ATPVM ( autospeciala de transport victime multiple) de către medicul de pe SMURD- terapie intensivă mobilă-  urmând să se stabilească, ulterior, daca vor fi transportați la spital.

Persoana inconștientă este o femeie. Aceasta se află în comă, dar are funcții vitale.

UPDATE ORA 10:25

Persoana încarcerată a fost scoasă din microbuz. La fața locului a ajuns și autospeciala de victime multiple pentru a transporta persoanele rănite la spital.

UPDATE ORA 10:20

Se pare că una dintre victime este inconstientă.

Un microbuz a ieșit în afara părții carosabile, la Bascov, pe strada Serelor. În urma accidentului, potrivit martorilor, șapte persoane au nevoie de îngrijiri medicale. Una dintre victime ar fi încarcerată, au mai precizat aceleași surse.  Se deplasează polițiștii, pompierii cu o autospeciala, descarcerarea si un echipaj SMURD.