UPDATE! Accident în Pitești- o șoferiță s-a speriat de un BMW și a intrat în ...

UPDATE

Șoferița autoturismului Opel s-a speriat de un BMW condus de un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Câmpulung. În urma cercetărilor desfășurate la fața locului, bărbatul nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers către dreapta, iar șoferița, în vârstă de 21 de ani, din Micești, a fost nevoită să tragă brusc dreapta de volan, pentru evitarea coliziunii, să piardă controlul volanului și să intre în coliziune cu bordura. 

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Victima, pasageră din Opel, nu este grav rănită.

Cu puţin timp în urmă, o șoferița care se afla la volanul unui autoturism Opel, ce se deplasa dinspre Podul Viilor spre Sf. Vineri, la efectuarea virajului la dreapta a ajuns cu mașina pe bordura. 

Se pare că aceasta nu ar fi adaptat viteza, dar sunt martori care susțin faptul  că ar fi încercat să evite impactul cu un alt autoturism. 

Din informatiile primite, se pare ca o pasageră din mașină este rănită usor. Victima are 23 de ani și a fost dusă la spital. 

În aceste momente, polițiștii fac cercetări.

Sursa foto: Info Trafic Pitesti