UPDATE! S-a aflat cine este bărbatul care s-a aruncat în fața trenului

UPDATE 12 IANUARIE

Bărbatul care s-a aruncat în fața trenului a fost identificat. Samoila Stelian Radu, în vârstă de 51 de ani, era originar din Turda. El a fost identificat în baza unui document și a unor fotografii găsite asupra lui. Un bărbat aflat pe peron, cu care sinucigașul vorbise înainte să se arunce în fața trenului l-a recunoscut.

Mecanicul de locomotivă a declarat anchetatorilor că nu a putut evita tragedia. Potrivit acestuia, omul s-ar fi uitat spre trenul care sosea în gară, s-a întors de câteva ori cu fața în direcția opusă, apoi, și-a pus capul în fața trenului.   N-a avut nicio șansă să mai rămână în viață, capul fiindu-i efectiv strivit. În această dimineață, anchetatorii au anunțat familia bărbatului despre tragedie. Rămâne să se stabilească motivul pentru care omul a recurs la gestul necugetat.

Potrivit concubinei bărbatului, acesta a mai încercat și în trecut să se sinucidă. Omul avea un băiat de 18 ani.

UPDATE:

Persoana care s-a aruncat in fata trenului avea aproximativ 50 de ani. Este luată în calcul varianta cum că victima ar fi din Turda, fiind găsit asupra un bilețel care conținea informații despre un bărbat din această localitate.  Politistii incearca  sa afle astfel motivul pentru care s-a sinucis.

Asupra bărbatului nu au fost găsite acte oficiale.

UPDATE:

Mecanicul de locomotivă a declarat anchetatorilor că persoana respectivă s-a aruncat în fața trenului și nu a reușit să o evite. În urma accidentul feriviar, persoana, care se presupune că ar fi bărbat, are capul zdrobit.

Polițiștii încearcă să o identifice și să descopere de ce persoana respectivă a recurs la acest gest necugetat.

UPDATE: Politistii vor face cercetari pentru a stabili cu exactitate ce l-a determinat pe barbat sa recurga la acest gest necugetat.

Cu puțin timp în urmă, la Leordeni s-a produs un accident feroviar mortal.
Din primele informatii, o persoana s-a aruncat în fata unui tren aflat în mers în gara Leordeni.

În gara Leordeni, o persoana s-a aruncat În fata unui tren Sageata Albastra, care avea directia de deplasare Pitesti- Bucuresti. La fata locului se deplaseaza un echipaj SMURD de terapie intensiva mobila, dar si o ambulanta de la SAJ Arges, deși, potrivit martorilor, victima are capul strivit.