(VIDEO) Un copil și părinții lui au fost răniți într-un accident rutier

Update


Ajunși la fața locului, salvatorii au constatat că nu sunt persoane încarcerate, așa cum se anunțase inițial în apelul la 112. Cele trei persoane, un copil și părinții lui, au suferit escoriații și atacuri de panică.

Femeia, în vârstă de aproximativ 22 de ani, dar și copilul de aproximativ 6 ani, au fost peluați de către echipajul SAJ Argeș și transportați la Spitalul de Pediatrie din Pitești. De asemenea, bărbatul de 27 de ani a fost preluat de către echipajul SMURD TIM, care a acordat îngrijiri medicale pentru un traumatism cranio-cerebral și escoriații la nivelul feței. 

La locul accidentului s-au aflat și echipaje de la ISU Dâmbovița și SAJ Dâmbovița.

De asemenea, un pompier de la Detașamentul Mioveni, care se afla în trafic în momentul producerii accidentului, a sărit în ajutorul victimelor și le-a acordat primul ajutor până la sosirea echipajelor de intervenție.

 


 

Un accident rutier grav a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe A1, la km 77-78. Din primele informații, impactul s-a produs între un tir și un autoturism. Potrivit apelantului, se pare că trei persoane sunt rănite, dintre care una ar fi încarcerată.

La locul accidentului se deplasează un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj cu o autospecială de descarcerare grea, un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă și un echipaj SAJ.

 

 

Foto/ Video: ISU Argeș