(video) UPDATE! Ginerele la spital, soacra în mormânt! Șoferul a făcut accident vascular la volan

UPDATE ORA 15:20

Medicii au confirmat faptul că bărbatul a făcut atac vascular cerebral, de aici și cauza accidentului. În timpul deplasării cu mașina, șoferului i s-a făcut rău. Omul se află încă sub influența sedativelor pentru a-i ameliora starea.

Femeia care a murit, pasageră pe locul din dreapta, era chiar soacra bărbatului.

UPDATE ORA 13:00

Dat fiind faptul că bărbatul de 67 de ani a mers haotic cu mașina până când a intrat într-un tir, polițiștii au deschis o anchetă, fiind luate în calcul mai multe variante.
În aceste momente, șoferul se află la spital, sedat, fiind suspect de accident vascular cerebral, ceea ce conduce la ipoteza că bărbatului i s-ar fi făcut rău la volan. Polițiștii nu exclud nici varianta unei tentative de suicid.

Se pare că omul ar fi mers haotic cel puțin 3 km, fiind ferit de cel puțin 13 mașini.

UPDATE ORA 11:55

Momentul impactului a fost surprins de către un conducător auto care se deplasa chiar în spatele șoferului inconștient. În video se poate observa cum bărbatul a mers cu mașina zeci de metri pe contrasens. Ceilalți participanți la trafic îl evită până în momentul în care se produce impactul între autoturism și un tir.

UPDATE ORA 11:45

Din păcate, femeia a decedat. Șoferul mașinii, din Curtea de Argeș, este și el în stare gravă, fiind transportat la spital.

UPDATE ORA 11:40

Șoferul autoturismul a depășit o coloană de mașini, moment în care a intrat frontal în tirul care se deplasa din contraens.

Persoana rănită, o femeie, în vârstă de 87 de ani se afla în dreapta șoferului mașinii. 

Traficul este blocat.

Cu puțin timp în urmă, un accident rutier grav s-a petrecut în localitatea Băiculești. Din primele informații, un autoturism a intrat într-un tir.

O persoană este rănită, aflându-se în stop cardio-respirator.

Un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă este la fața locului.

Revenim.

 

Video: Info Trafic Curtea de Argeș