VIDEO! NOI DETALII - ACCIDENT MORTAL: O femeie decedată și mai mulți răniți la LEONI

 

UPDATE ORA 12:30

Directorul ITM Argeș, Mihai Oprescu, a declarat că este exclusă varianta concedierii, Andrei Cristian Caramelea figurând ca angajat al firmei Leoni: „Urmează cercetarea în acest caz, împreună cu colegii de la Poliție, titulari în această acțiune. Șoferul care a provocat accidentul este angajat al firmei Leoni. Concediat sigur nu a fost, că am fi fost informați până în acest moment”.  Conducerea ITM mai precizează că poate rămâne în calcul varianta că și-a dat demisia, dar e o chestiune internă a firmei, care presupune, pe lângă alte aspecte o perioadă de preaviz.

UPDATE ORA 12:00

Andrei Cristian Caramelea, șoferul răspunzător pentru tragedia din această dimineață de la firma Leoni, a declarat că venise la serviciu pentru a lăsa ceva unei colege, iar în momentul plecării a accelerat prea tare. Tânărul are 22 de ani și este din municipiul Pitești. Femeia care și-a pierdut viața, Ilic Irena, din Serbia, avea 28 de ani și venise de puțin timp la firma Leoni pentru un schimb de experiență.

Potrivit Poliției, șoferul urma să intre la schimbul doi, declarație care contrazice ce spun martorii, și anume că bărbatul ar fi fost concediat de la locul de muncă.

Dintre cei cinci răniți, alte două femei sunt tot din Serbia, iar ceilalți răniți (două femei și un bărbat) sunt din Pitești și Costești.

Urmează ca inspectorii ITM să clarifice situația.

 

UPDATE ORA 11:00

În tragicul accident, o femeie de naționalitate sârbă și-a pierdut viața. Alte patru femei- dintre care două din Serbia, și un bărbat din Pitești au fost răniți.

Potrivit unor surse din interiorul firmei, tânărul care se afla la volanul BMW-ului, în vârstă de 22 de ani, ar fi fost concediat astăzi de la locul de muncă. Bărbatul a plecat nervos, s-a urcat la volanul mașinii și a accelerat, moment în care a pierdut controlul autoturismului, intrând într-un gard de plasă și ajungând direct la masa unde angajații Leoni se aflau. Femeia a murit pe loc.

Totodată, se pare că șoferul ar fi avut în jur de 80km/h în momentul producerii accidentului. Mai mult decât atât, în curtea respectivă se aflau aproximativ 50-60 de persoane.

Inspecția Teritorială de Muncă va ajunge la locul faptei, fiind vorba de un accident de muncă.

UPDATE ORA 10:00

Se pare că șoferul mașinii a pierdut controlul volanului și a intrat în curtea firmei Leoni, acolo unde, pe o bancă se aflau mai multe persoane, angajați ai firmei, care se aflau în pauza de masă. Șoferul a intrat fix în aceștia, iar una dintre victime a murit. 

La fața locului intervine un echipaj ISU cu apă și spumă, unul de terapie intensivă mobilă, unul de prim ajutor și mai multe ambulanțe.

Un accident rutier s-a petrecut cu puțin timp în urmă în Pitești. Se pare că șoferul unui autoturism BMW  a intrat în curtea firmei Leoni și a accident mai mulți oameni.

Din primele informații, este posibil ca victimele să fie decedate.

 
Revenim cu informații.