Accident pe Calea Bascovului! Băiatul de 14 ani a murit la un spital din Capitală

UPDATE:

Copilul a fost transportat noaptea trecută cu o ambulanță de terapie intensivă la Spitalul Baltazar Arseni. Se afla în stare critică. Din păcate, medicii nu i-au putut salva viața, noaptea trecută declarându-se decesul.

Un moment de neatenție a dus la pierderea unei vieți. Băiatul a traversat strada neasigurându-se și în loc nepermis.

CITEȘTE ȘI ... DOLIU ÎN JUSTIȚIA ARGEȘEANĂ! A MURIT JUDECĂTOAREA GABRIELA IORDACHE!

Polițiștii avertizează să fim atenți în trafic, să traversăm doar pe trecerea de pietoni, și întotdeauna să se asigurăm de două ori înainte.

UPDATE:   Băiatul rănit în accident e în continuare în stare critică, la Spitalul de Pediatrie din Pitești. În cazul în care copilul, în vârstă de 14 ani, va putea fi transportat, acesta va fi dus la un spital din București. Deocamdată starea lui este neschimbată. Din primele cercetări ale polițiștilor, reiese că băiatul nu s-a asigurat când a trecut strada. Nu era nici trecere de pietoni, astfel incat șoferița, o tânară de 26 de ani din Curtea de Argeș, nu a putut evita impactul.
 

UPDATE: 

Este vorba despre un copil de aproximativ 14 ani, cu traumatism cranio cerebral. A fost preluat de către echipajul SMURD TIM și va fi transportat la Spitalul de Pediatrie.

Un echipaj medical de terapie intensivă mobilă și unul de la Poliție au fost solicitate de urgență în Pitești, pe Calea Bascovului, acolo unde un grav accident de circulație a avut loc, în urma cu puțin timp. Din primele informații, un pieton este în stare de inconstiență. Revenim!