UPDATE: Pompierul salvator Mugurel Costache - rănit in accidentul de la Morărești!

UPDATE: Bărbatul rănit, ce se afla in mașina de descarcerare a ISU, sosită pentru a interveni in accidentul de la Morărești, este pompierul erou - Mugurel Costache, cel ce a intervenit pentru salvarea cățelușului Snoopy,  la sfârșitul anului trecut, in incendiul din cartierul Războieni, din Pitești. Acesta se află intr-o stare stabilă, la Spitalul Județean.

Click aici!!!...Citește povestea salvării lui Snoopy din incendiu!

UPDATE: O mașină de descarcerare a ISU Argeș, care se întorcea de lalocul accidentului, a fost lovită în spate de un vehicul. In urma impactului, un pompier a fost rănit și transportat la Spitalul Județean, pentru investigații și ingrijiri. Traficul a fost iar blocat.

UPDATE: În urma accidentului dintre un autoturism și un autotren există două victime (din autoturism), fiind doi bărbați neîncarcerați. Unul dintre ei a fost preluat de o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Argeș, iar celălalt (șoferul) a fost preluat de o ambulanță SMURD. Ambii vor fi transportați la Spitalul Județean pentru a li se acorda îngrijiri medicale. Autoturismul se deplasa dinspre Râmnicu Vâlcea spre Pitești. Șoferul a pierdut controlul volanului, unde a ajuns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un TIR.

UPDATE:  În aceste clipe, traficul a rămas blocat doar pe un singur sens, circulația desfășurându-se cu dificultate, în zonă.

 

Cu câteva momente în urmă, un tir și un autoturism au fost implicate într-un accident grav, la Morărești. Din primele informații primite, există două victime, dintre care una este încarcerată.  

La fața locului se deplasează descarcerarea, dar și  poliția și echipaje medicale. Atenționăm șoferii că traficul este blocat.

! Vom reveni!