Viteza l-a ucis! Avea doar 21 de ani...

UPDATE 9 martie:

Tânărul șofer a călcat prea tare pe acceleratie. A pierdut controlul volanului, iar mașina ajuns într-un gard din beton, pe care l-a distrus. Ulterior, a ricoșat în alt autoturism, apoi a ajuns pe camp, un morman de fiare. In timp ce se rostogolea, șoferul, singurul ocupant, a fost aruncat la câțiva metri distanță, susțin anchetatorii. Argeșeanul, în vârstă de  doar 21 de ani, nu a avut nicio șansă să scape. In zadar s-au chinuit medicii sa-l readucă la viață. Manevrele de resuscitare nu au dat rezultatul scontat, fiind declarat decesul. 

Marin Vergi Soare a lăsat în urma sa o familie îndurerată pe veci. La scurt timp de la producerea tragediei, cei care-l știau pe Vergi au postat mesaje pe pagina acestuia de socializare. 

”Odihneste-te in pace prieten drag. Ai plecat azi dintre noi dar in gandul si in inima mea vei ramane mereu viu. Fie ca Dumnezeu sa te aseze de-a dreapta lui pentru à putea veghea de sus asupra familiei si pentru à le da putere de a trece peste aceasta durere. Dumnezeu sa te odihneasca in pace"; 
”Nu te vom uita niciodata, prieten drag! Ai plecat prea repede de lângă noi. Dumnezeu sa te odihnească în pace”; 
”O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens.. ai fost un suflet bun și vei rămâne în amintirile noastre.. nimeni nu este întrebat când dorește să și ia rămas bun de la această lume.. Ai plecat prea devreme, prieten drag..  Ne vei lipsi.. Dumnezeu să te odihnească în pace!  
Condoleanțe familiei și Dumnezeu să vă dea putere să treceți peste această despărțire..”
, sunt doar câteva din cuvintele celor care l-au cunoscut și iubit pe tânărul care a murit mult prea devreme.

Vergi lucra ca operator la Uzina Dacia Renault. Iubea mașinile, printre postarile sale regăsindu-se și o fotografie cu autoturismul propriu, imaginea fiind însoțită de mesajul: ”My love...09 CXM”
 

UPDATE ORA 22:45

Din nefericire, victima nu a putut fi salvată, fiind declarat decesul. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Recea, care conducea o Skoda dinspre Buzoiesti spre Costești. Acesta se afla singur în mașină și potrivit anchetatorilor, conducea cu viteză excesivă. Din primele cercetări reiese că bărbatul ar fi pierdut controlul directiei, iar într-o curba ușoară la dreapta a lovit un gard din beton, foarte solid, pe care efectiv l-a dărâmat. După ce a lovit gardul, mașina ar fi fost proiectată într-un alt autoturism pe care l-a acrosat ușor în partea din spate, șoferul reușind să îl evite. În final, tânărul de 21 de ani s-a răsturnat cu mașina pe câmp, fiind complet distrusă.

În cel de-al doilea autoturism se aflau două persoane. Niciuna dintre ele nu a fost rănită.

UPDATE ORA 22:20

Accidentul a avut loc pe DN 65A. Potrivit autorităților, două autoturisme s-au ciocnit, în urmă impactului una dintre mașini izbindu-se violent într-un stâlp. Soferul unei masini se zbate între viață și moarte. Medicul ajuns la locul impactului efectuează manevre de resuscitare. Traficul în zonă este blocat, pentru efectuarea cercetarilor la fata locului.

Un accident rutier grav a avut loc în comuna Buzoiești, un autoturism intrând într-un stâlp. Din primele informații, o persoană a fost azvârlită din autoturism în momentul impactului. Victima este în stare gravă, inconștientă.

La fața locului intervine un echipaj SMURD Costești, o autospecială și un echipaj SAJ cu medic.