UPDATE: Bunică și nepoții - la spital! Șoferița care a lovit mașina cu cei trei...

UPDATE:

In urma accidentului de la Corbi, patru persoane au ajuns la au fost ranite. Trei dintre ele, o femeie și nepoții acesteia ( de 2 și 3 ani), se aflau într-o mașină parcată, în așteptarea șoferului, tatăl copiilor. Șoferița care a lovit mașina parcată a fost și ea ranita, dar usor. Se pare că și celelalte victime au rani care nu le pun viețile in pericol. Polițiștii au întocmit dosar penal.

UPDATE:

Din primele informatii o soferiță, in vârstă de 50 de ani din Corbi, ar fi pierdut controlul volanului si ar fi intrat in coliziune cu o masina parcata. Victime sunt soferița si doi minori din mașina parcată, care au fost preluati de o ambulanță in tranzit si transportați la spital. De asemenea, o alta femeie din masina parcata a fost ranita usor.

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a petrecut ăn localitatesa Corbi. Din primele informații, sunt implicate două autoturisme. Se pare că două femei și doi copii sunt răniți. Atât echipajele medicale cât și polițiștii se deplasează la fața locului pentru a interveni.Vom reveni!

foto: descriptiv