UPDATE! ACCIDENT ÎN ARGEŞ! MAMĂ ŞI COPIL LOVIŢI PE TRECEREA DE PIETONI!

UPDATE! ACCIDENT ÎN ARGEŞ! MAMĂ ŞI COPIL LOVIŢI PE TRECEREA DE PIETONI!

UPDATE: Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost prins de către polițiști. Tânărul este din Leordeni și are 21 de ani. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. S-a constatat că nu consumase băuturi alcoolice

UPDATE: Persoanele care se află la audieri susţin că în faţa maşinii în care se aflau era tot un autoturism marca Vw Golf dar de culoare argintie şi că acesta ar fi dat peste mama şi fiul ei aflaţi pe trecerea de pietoni. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.

UPDATE: Mama şi copilul au fost preluaţi de un echipaj Smurd de terapie intensivă mobilă şi o ambulanţă SAJ şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean şi Spitalul de Pediatrie din Piteşti.

UPDATE: Femeia se afla pe trecerea de pietoni împreună cu fiul acesteia în vârstă de 12 ani. Ambii au fost loviţi, femeia este rănită mai grav, băiatul acuză dureri la un picior. Copilul a văzut maşina care nu a oprit în urma producerii accidentului şi le-a povestit poliţiştilor sosiţi la faţa locului detalii despre aceasta.

Poliţiştii au reuşit să identifice astfel autoturismul, un Volkswagen Golf 4 de culoare neagră în care se aflau mai multe persoane. Toţi se află acum la Secţia de poliţie de la Ştefăneşti pentru declaraţii.

UPDATE: O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni din zona Şcolii Nr.1, pe DN7, Izvorani. La faţa locului au ajuns echipaje ale poliţiei şi ambulanţa! Momentan nu se cunosc detalii despre starea victimei.

În urmă cu puţin timp, la Ştefăneşti a avut loc un accident rutier. Din primele informaţii un autoturism a lovit în plin un pieton! Revenim!

foto: info trafic pitesti