UPDATE! O femeie și un bărbat  - spulberați de mașini la Mioveni!

UPDATE:

În primul accident, un bărbat de 50 de ani din Mioveni, angajat al Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, a fost rănit, prezentând traumatism cranio cerebral.
Acesta a fost lovit de un autoturism, condus de bărbat de 57 de ani din Mioveni și care se deplasa dinspre Colibași spre oraș.


Câteva ore mai târziu, o femeie este spulberată de o mașină în cartierul Racovița. Victima, în vârstă de 43 de ani, din Mioveni, se afla pe drum. A fost lovită de o șoferiță, tot din Mioveni, în vârstă de 47 de ani.

Din primele cercetari ale poliției, ambele accidente s-au produs pe fondul neadaptarii vitezei, pietoni aflându-se pe partea carosabilă.

UPDATE:

În această dimineață, două persoane au fost transportate la spital cu răni, fiind lovite de autoturisme. Primul accident a avut loc în jurul orei 09:00, în zona Detașamentului de Pompieri din Mioveni.

Cel de-al doilea accident s-a întâmplat în cartierul Racovița, unde o femeie a fost spulberată de o mașină. Aceasta este conștientă și prezintă  traumatism cranio cerebral. A fost transportată cu un echipaj SMURD la UPU Pitești.

 

NEWS:

Cu puțin timp în urmă, echipajele de intervenție au fost solicitate să intervină în cartierul Racovița din orașul Mioveni.
Din primele informații, se pare că o femeie a fost lovită de o mașină.

CITEȘTE ȘI ... Descoperire șocantă la Dâmbovicioara: A fost găsit trupul unui bărbat mâncat de animale!


Martorii accidentului au sunat după ajutor la 112, menționând că victima este inconștientă.

La fața locului intervine un echipaj SMURD.