VIDEO! Accident în Pitești: Microbuz AUCHAN implicat- 2 victime

UPDATE

Cele două persoane rănite se aflau în autoturismul Cielo. Șoferul microbuzului Ionel C, în vârstă de 38 de ani, din Câmpulung, este vinovat pentru producerea accidentului, deoarece nu a respectat semnificația semaforului. Acesta, în timp ce conducea microbuzul VW, dinspre Centru către Frații Golești, la efectuarea virajului la stânga, într-o intersectie, nu a acordat prioritate unui Cielo, condus de Ioana S., născută în '60, din Bradu. Femeia se deplasa dinspre Craiovei spre Centru. Impactul dintre cele două vehicule a fost inevitabil. 


Niciun pasager din microbuz nu a suferit vătămări corporale, rănite fiind două femei din Cielo, șoferița și Cristina A., în vârstă de 26 de ani , din Bradu. Se pare că rănile nu le pun viața în pericol. Nu a fost nevoie de descarcerare pentru scoaterea victimelor din mașină . La locul accidentului se află și polițiștii care fac cercetări.

În urmă cu puțin timp, un accident rutier a avut loc în cartierul Craiovei din Pitești, între un microbuz transport persoane de la Auchan și un autoturism.

Din primele informații, două persoane sunt rănite.

ISU s-a deplasat la fața locului cu o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD, un echipaj cu apă și spumă, și două ambulanțe de la SAJ. În cele din urmă, nu a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. 

Revenim cu detalii.