Șoferul fugar a fost prins! La 60 de ani, a lovit si a fugit!

UPDATE ORA 21:00: În cursul zilei, polițiștii au verificat imaginile camerelor de luat vederi din zona accidentului si au reușit sa identifice masina implicata in accident. După cateva ore de căutari, au dat și de șoferul fugar. Acesta este un piteștean de 60 de ani care a declarat că a văzut când a acroșat cu mașina pe femeia de 32 de ani, dar s-a gandit ca nu este nimic grav si a apăsat pedala mai departe. Femeia lovită a intrat, al momentul respectiv, într-o curte de unde a sunat la 112. După depistarea șoferului și declarațiile de rigoare, acesta se alege cu dosar penal pentru vătămare corporala din culpa și fugă de la locul accidentului.

UPDATE ORA 12:30: Șoferul implicat in accidentul de la intersectia str. Negru Voda cu str. Dumbravei a fugit de la locul faptei. Conducea un automobil marca Citroen si este cautat in aceste momente de Poliție. După primele verificari, s-au constatat următoarele:  șoferul autoturismului Citroen  venea dispre Bascov spre Pitești și a lovit din plin o femeie în vârstă de 32 de ani, care încerca să traverseze strada. Victima se află la spital, dar nu este rănită grav.

Citiți și...TRAGEDIE! Tânăr strivit într-un accident! ȘI-A PRESIMȚIT MOARTEA

NEWS ORA 12:00 În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a petrecut în Pitești, mai exact, pe strada Negru Vodă. Evenimentul rutier s-a soldat cu o victimă. Spre locul accidentului se deplasează un echipaj de terapie intensivă mobilă. Revenim cu detalii!